FACTS kondigt twee nieuwe acteurs aan die begin april naar Gent komen

Vikings– en The Hunger Games-acteur Alexander Ludwig en The Vampire Diaries– en The Originals-acteur Daniel Gillies zakken op 1 en 2 april af naar Flanders Expo in Gent voor de bekende beurs FACTS. Zij vervoegen zich bij enkele eerder aangekondigde namen.

FACTS viert dit jaar zijn dertigste verjaardag. Zo’n maand voordat de volgende editie van de Comic Con-beurs doorgaat in Flanders Expo in Gent begint de gastenlijst stilaan vorm te krijgen. Zo kwamen we vorige maand als te weten dat Tyler Hoechlin, vooral bekend van zijn rollen in Teen Wolf en Supergirl, aanwezig zal zijn. Daarnaast werden ook al Overwatch-stemactrice Lucie Pohl (Mercy) en Star Wars: Andor– en Poldark-ster Kyle Soller aangekondigd.

Alexander Ludwig

Aan die lijst zijn nu twee nieuwe namen toegevoegd. De eerste daarvan is Alexander Ludwig. Deze 30-jarige Canadees is vooral bekend als Björn Ironside, de zoon van hoofdpersonage Ragnar Lodbrok, in de serie Vikings. Ludwig speelde die rol vanaf het tweede seizoen tot het laatste.

Hij is verder ook bekend als antagonist Cato in The Hunger Games. Alexander Ludwig was daarnaast ook onder andere te zien in Bad Boys for Life, Heels, Night Teeth, Race to Witch Mountain en nog veel meer.

Daniel Gillies

De tweede nieuwe naam op de gastenlijst van FACTS is Daniel Gillies. Deze 46-jarige in Canada geboren Nieuw-Zeelander maakte naam als vampier Elijah Mikaelson in The Vampire Diaries en de spin-off The Originals. Daarnaast kan je hem ook kennen uit onder andere Virgin RiverSpider-Man 2Bride & Prejudice en Coming Home in the Dark.

Alle aanwezige acteurs en actrices zijn op 1 en 2 april beschikbaar voor fotoshoots, handtekeningen, selfies en Q&A’s. Daniel Gillies biedt daarnaast ook exclusieve, intieme meet & greet-sessies aan waarvoor je nu al kan reserveren.

Meer
Lees meer...