Acteur Tyler Hoechlin uit ‘Teen Wolf’ en ‘Superman & Lois’ komt naar FACTS

De volgende editie van FACTS komt er weer aan. Op 1 en 2 april komen fans van allerlei series, films en comics terug samen in de Gentse Flanders Expo. Vandaag maakte de organisatie daarvoor ook een nieuwe gast bekend. Het gaat over acteur Tyler Hoechlin, die vooral bekend is door zijn rollen in Teen Wolf en Supergirl.

Acteur Tyler Hoechlin komt in april naar ons land om er FACTS bij te wonen. Dat maakte de organisatie vandaag bekend. Hoechlin speelt de rol van Derek in de populaire reeks Teen Wolf en is ook bekend als Superman in de Arrowverse. Hij zal beide dagen van het evenement aanwezig zijn.

Tyler Hoechlin

De meesten kennen Hoechlin als Derek uit Teen Wolf. In die MTV-reeks speelde hij mee van 2011 tot 2017. Uiteindelijk keerde hij dit jaar nog één keer terug in die rol voor de Teen Wolf-film. Na die reeks heeft hij vooral naam gemaakt door zijn rol als Superman in de Arrowverse. In dat universum was hij onder andere in de series Supergirl, The Flash en Arrow te zien als Clark Kent.

Ondertussen heeft hij ook zijn eigen reeks in de Arrowverse: Superman & Lois. Daarin schittert hij sinds 2021 naast actrice Elizabeth Tulloch die Lois Lane speelt. Het derde seizoen van die serie zou in maart van dit jaar nog verschijnen.

FACTS

Hoechlin zal zowel op 1 als 2 april beschikbaar zijn voor handtekeningen, fotoshoots, panelgesprekken, enzovoort. Hij is ondertussen al de derde aangekondigde gast van het evenement. Naast hem zullen ook Overwatch-stemactrice Lucie Pohl en Star Wars: Andor-ster Kyle Soller hun opwachting maken. Daar komen de komende weken nog meer namen bij.

Meer
Lees meer...