‘Het Jachtseizoen’: Andy Peelman en Karen Damen saboteren jagers al in eerste aflevering

Het tweede seizoen van Het Jachtseizoen komt er deze week aan. Vanaf woensdag zullen er elke week opnieuw twee bekende Vlamingen op de vlucht slaan voor de drie jagers. Die drie jagers zijn dit jaar Nora Gharib, Julie Van den Steen en Laura Tesoro. In de eerste aflevering krijgen ze het alvast zwaar te verduren.

Vanaf deze week zullen er weer heel wat bekende duo’s op de vlucht slaan. Wie dat allemaal zullen zijn, is nog niet bekend. Maar wat we wel weten is dat Andy Peelman en Karen Damen alvast de spits zullen afbijten. Daarna volgen ook nog zeker Patje Krimson & Loredana, Jelle Cleymans & Jonas Van Geel én Stephanie & Francesco Planckaert.

Het Jachtseizoen

In Het Jachtseizoen moeten bekende duo’s vier uur lang uit de klauwen zien te blijven van het trio jagers. Elke week openen zij de jacht op een andere bekend duo, dat ontsnapt uit een cel ergens in Vlaanderen. De jagers krijgen elke 10 minuten de locatie doorgestuurd van de vluchters.

Die vluchters mogen op voorhand twee liften regelen, maar zijn voor de rest volledig op zichzelf aangewezen. Ze krijgen geen geld en geen gsm of andere hulpmiddelen. Tijdens hun vlucht mogen ze maar 20 minuten in hetzelfde voertuig zitten en mogen ze enkel schuilen in openbare gebouwen. Ook mogen ze hun feloranje (en superopvallende) overall niet uitrekken.

Sabotage

Dit seizoen is het jagersteam dus overwegend nieuw. Daarbij zullen Nora Gharib en Julie Van den Steen dus voor het eerst te zien zijn. Laura Tesoro jaagde vorig seizoen ook al mee. Tijdens de eerste aflevering worden de skills van de jagers alvast getest, want het duo Karen Damen en Andy Peelman kiest meteen voor sabotage.

Na hun ontsnapping uit het fort van Stabroek vertrekken ze meteen richting Oost-Vlaanderen. Maar niet voordat Andy de banden van de bus laat leeglopen en de verzekeringspapieren steelt. “We hebben nog een boodschap aan de drie jagers: de groetjes aan François, de compresseur”, lacht Andy. Daarnaast lijkt Andy ook nog gretig gebruik te gaan maken van zijn connecties bij de politie.

Bekijk de preview uit Het Jachtseizoen hier:

Het Jachtseizoen is elke woensdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...