‘Het Jachtseizoen’: Patje en Loredana kiezen voor luxueuze vlucht

Deze week is het opnieuw tijd voor een nieuwe aflevering van Het Jachtseizoen. Net zoals de vorige twee weken proberen ook nu twee bekende gezichten enkele uren uit de handen te blijven van de drie speurders. Het gaat om Patje en Loredana van 2 Fabiola. En zij zijn alvast niet van plan om in te boeten aan luxe.

Nadat de jagers al op de valreep wisten te winnen van Andy Peelman en Karen Damen en vorige week nipt verloren van Francesco Planckaert en Christopher Timmerman, zijn ze weer volledig opgeladen voor een nieuwe tegenstander. Deze week is het aan Patje Krimson en Loredana. Zij moeten vier uur lang van de radar verdwijnen en hopen dat speurders Laura Tesoro, Nora Gharib en Julie Van den Steen hen niet vinden voor die tijd erop zit.

Het Jachtseizoen

Tijdens de vier uur lange vlucht krijgen de jagers elke 10 minuten de locatie van de vluchters doorgestuurd. Daarnaast mogen de ontsnapten niet langer dan 20 minuten in hetzelfde voertuig doorbrengen én mogen ze geen huizen binnen, met uitzondering van openbare gebouwen.

De vluchters mogen ook op voorhand al één hulpdienst inschakelen. De vorige weken hebben we alvast gezien hoe die meestal gebruikt wordt om in het begin weg te geraken of om een luxueuze vlucht te verzekeren. Dat laatste lijkt ook deze week een thema te worden.

Limousine

In de eerste beelden van de vlucht van Patje en Loredana krijgen we namelijk al te zien hoe het duo zich in een exclusieve limousine bevindt. “Onze handlanger is Stefaan, we kennen elkaar al heel lang van in het nachtleven”, klinkt het bij het koppel. “Dit is natuurlijk een fantastische, exclusieve manier om in stijl te ontsnappen.”

Ook over de rest van de vlucht lijken de twee zelfzeker. “Ons voordeel is dat we al in elk dorp in Vlaanderen hebben opgetreden. We hebben overal een hulpmiddel zitten”, klinkt het bij de boeven.

Bekijk de preview hier:

Het Jachtseizoen is elke woensdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...