Het leven als celebkid: 7 waanzinnige B-day feestjes

Ze zien hun nanny meestal meer dan hun eigen ouders, maar als het op verjaardagsfeestjes aankomt, hebben de lieve, verwende kindertjes van celebs niet te kagen. Uit schuldgevoel of niet, om hun kleine feestbeesten in de watten te leggen, zien de sterren op geen dollar, zo bewijzen deze 7 waanzinnige verjaardagsfeestjes.

1. Met Blue Ivy door de jungle

Beginnen doen we uiteraard met de kleine Blue Ivy. Het dochtertje van Beyoncé en Jay-Z vierde deze week haar tweede verjaardag en daar hadden mammie en pappie maar liefst 200.000 dollar voor over. Ze huurden het themapark Jungle Island in Miami af, zodat Blue Ivy met haar familie en vriendjes naar hartenlust kon rondwandelen tussen de papegaaien, orang-oetangs, kangoeroes en pinguïns. 

Maar wat ben je met al die beesten als je ’s avonds weer alleen naar huis moet? Ook daar hadden Bey en Jay natuurlijk iets op gevonden: ze gaven hun 2-jarige (!) dochter een Arabische volbloed van 80.000 dollar! “Blue Ivy is gek op dieren en toonde onlangs interesse voor paarden… dus kochten ze haar eentje.” Oké dan.Tussen alle materiële cadeautjes door postte Queen Bey ook een gloednieuw nummer over Blue Ivy op de blog van haar man: God made you beautiful. En ook de pappie had een persoonlijke boodschap klaar voor zijn jarige dochter:

2. Een cruise voor Pax Pitt

Terwijl de meeste 7-jarige jongens al lang blij zijn met een nieuwe voetbal, hadden Angelina Jolie en Brad Pitt andere plannen voor Pax. De jongen mocht zijn verjaardag vieren op de Seine aan boord van een luxecruise. Ook Maddox, Zahara en Shiloh mochten mee. En gelukkig voor de Brangelina kinderen waren er ook massa’s ballonnen en taart aan boord. 

3. Homeparty voor Kingston

Gwen Stefani organiseerde voor de vierde verjaardag van zoontje Kingston een helse homeparty in haar villa in LA. Van acteurs verkleed in superhelden tot springkastelen en een luxe limonadestand: de aanwezige gasten, onder wie de Beckham boys, hadden niet te klagen. Prijskaartje: 15.000 dollar.

4. The Wanted voor Romeo Beckham

Hoe zalig moet het niet zijn als je favoriete band komt optreden op je verjaardag? Romeo Beckham weet er alles van. Om de tiende verjaardag van zoonlief speciaal te maken, trommelde Victoria de Brits-Ierse boysband The Wanted op. Met hun connecties moesten de Beckhams waarschijnlijk niet al te diep in de buidel tasten, maar zeker weten dat Posh goede puntjes scoorde bij Romeo.

5. Pretty in pink Harper

David en Victoria Beckham hebben lang moeten wachten op hun prinsesje, maar dat vieren ze nu dubbel en dik door de kleine Harper extra hard in de watten te leggen. Veel zal ze zich er ongetwijfeld niet van herinneren, maar voor haar eerste verjaardag organiseerden de Becks een super girlie party van 50.000 dollar met roze knuffeltjes, ponyritjes, cupcakes en roze konijntjes die in het rond huppelden. 

6. Met Suri Cruise naar het circus

Terwijl Blue Ivy naar een dierenpark moest gaan om papegaaien en kangoeroes te zien, brachten Katie Holmes en Tom Cruise een hele zoo naar hun huis om de vijfde verjaardag van hun prinsesje Suri te vieren. Naast de giraffen en olifanten zorgden ook professionele acteurs ervoor dat de gasten niets te kort kwamen. En dat allemaal voor ‘amper’ 15.000 dollar.

7. Ferrari voor Moroccan en Monroe

Uiteraard komen ook de tweelingmeisjes van Mariah Carey en Nick Cannon niets te kort. Op hun eerste verjaardag mochten Moroccan en Monroe een hels ritje maken in hun eigen mini-Ferrari. Sportwagen beu? Geen probleem, ze kregen daarnaast nog een reuzegroot poppenhuis en een witte miniatuurpiano. 
Meer
Lees meer...