‘Het Onbekende’ krijgt releasedatum op VTM

Sinds vorige week kan je op Streamz al kijken naar de nieuwe reeks Het Onbekende, maar binnenkort zal de reeks ook te zien zijn via VTM. In het programma gaat een groep onbekende Vlamingen op reis, daarbij zullen ze meermaals per dag moeten kiezen. De keuze is steeds dezelfde: gaan ze voor het bekende of voor het onbekende?

VTM pakt eind deze maand uit met een gloednieuw spelprogramma, gepresenteerd door Axel Daeseleire. In Het Onbekende zal een groep onbekende Vlamingen beginnen aan een onbekende reis. Maar hoe onbekend het allemaal is, dat hebben ze eigenlijk zelf in de hand.

Het Onbekende

Het Onbekende is een gloednieuw spelprogramma waarin een groep avonturiers voortdurend dilemma’s op zich afgevuurd krijgt. Die zijn eigenlijk telkens hetzelfde: kies je voor het bekende of voor het onbekende? Als de groep kiest voor het bekende dan weten ze precies wat hen te wachten staat, gaan ze voor het onbekende dan is de omschrijving heel wat vager en kunnen ze voor verrassingen komen te staan.

De deelnemers strijden met, maar ook tegen elkaar, want uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn. Die gaat met de verzamelde groepspot naar huis. Onderweg zullen de deelnemers dus ook geconfronteerd worden met eliminaties en ook die zullen op de bekende of de onbekende weg gebeuren.

Het Onbekende is sinds donderdag 8 februari volledig te vinden op Streamz, maar vanaf maandag 26 februari zal de reeks ook te bekijken zijn via VTM. Daar zal je elke maandag om 20.40 uur een nieuwe aflevering kunnen bekijken.

Bekijk hier de teaser voor Het Onbekende.

Het Onbekende is vanaf 26 februari 2024 elke maandag om 20.40 uur te zien op VTM en online via VTM GO. Wie Streamz heeft, kan het volledige seizoen al bekijken via de streamingdienst.

Meer
Lees meer...