‘Het Onbekende’: Nieuw mysterieus spelprogramma van Streamz en VTM krijgt eerste teaser

Streamz en VTM komende deze week met een nieuw en zeer mysterieus spelprogramma. Het gaat om Het Onbekende, waarbij de deelnemers telkens de keuze hebben toch een bekende of een onbekende keuze. Verder is er nog maar weinig geweten over het nieuw programma, behalve dat presentator van dienst Axel Daeseleire is.

De Mol, Bestemming X en De Verraders … Vlaanderen houdt duidelijk van mysterieuze en spannende spelprogramma’s op televisie. Aan dat lijstje kan je vanaf nu ook Het Onbekende toevoegen. Dat nieuwe programma zal binnenkort wekelijks te bekijken zijn op VTM, maar verschijnt al vanaf donderdag 8 februari op Streamz.

Bekende of onbekende

“In een onbekende hoofdstad van een onbekend land strijdt een onbekend aantal onbekende Vlamingen voor een onbekende prijs in totaal onbekende proeven”, klinkt het in de aankondiging van Het Onbekende. Het is Axel Daeseleire die die onbekende Vlamingen door het avontuur zal gidsen. Daarbij krijgen de deelnemers telkens de keuze tussen het bekend of het onbekende.

Die dilemma’s kunnen hen geld opleveren, maar pas op, want regelmatig zal er ook een kandidaat afvallen. Zo moeten de deelnemers al deze mysterieuze opdrachten proberen overleven. Daarbij moeten ze soms risico’s pakken en kiezen voor het onbekende zonder op voorhand de regels te weten. Het avonturenprogramma wordt zo niet alleen een fysieke, maar ook een mentale test. En uiteindelijk zal er één iemand met de geldprijs naar huis gaan.

Bekijk hier de teaser van Het Onbekende:

Het Onbekende is vanaf donderdag 8 februari te bekijken op Streamz en verschijnt later ook wekelijks op VTM.

Meer
Lees meer...