Nieuw mysterieus spelprogramma ‘Het Onbekende’ vanaf volgende maand op Streamz en later op VTM

Zender VTM komt met heel wat nieuwe projecten. Vandaag liet de zender namelijk weten dat we dit voorjaar nog veel nieuwe programma’s kunnen verwachten. Daarbij hoort onder andere een nieuw seizoen van Special Forces: Wie Durft Wint, maar ook een gloednieuw spelprogramma met Axel Daeseleire: Het Onbekende.

Het voorjaar bij VTM wordt allesbehalve saai. De laatste tijd heeft de zender namelijk al heel wat nieuwe projecten bekendgemaakt. Zo begint er deze week een nieuw seizoen van The Voice, is er later ook Sing Again waarbij we oude bekenden terugzien en is ook telenovelle Milo net van start gegaan.

Ook bij de spelprogramma’s komt de zender met een nieuwe troef. Na Bestemming X kondigt VTM dit jaar een mysterieus nieuw programma aan. In Het Onbekende neemt Axel Daeseleire onbekende Vlamingen mee op avontuur. Tijdens dat avontuur komen ze voor een aantal moeilijke keuzes te staan.

Het Onbekende

Het Onbekende is een avontuurlijke afvalrace die bedacht is door de makers van De Verraders. In het nieuwe programma neemt presentator Axel Daeseleire een groep kandidaten mee op reis. Tijdens hun reis komen ze voortdurend voor een belangrijke keuze te staan: het bekende of het onbekende?

Die keuzes zullen het verdere verloop van het programma en de wedstrijd bepalen. Soms is het namelijk beter om voor het onbekende, maar misschien wel snellere, pad te kiezen. Maar soms kan die keuze hen ook duur komen te staan. Uiteindelijk zal er slechts één iemand met de grote geldprijs aan de haal gaan.

Het Onbekende verschijnt op 8 februari op Streamz en later dit voorjaar op VTM.

Meer
Lees meer...