‘De Verraders’: Aagje en Klaasje blikken tijdens reünieaflevering terug op het avontuur

Sinds vorige week kennen we de afloop van De Verraders. Maar toch valt er nog heel wat na te bespreken en daarom is er op VTM een speciale reünieaflevering te zien. Daarin blikken onder andere Aagje Vanwalleghem en Klaasje Meijer terug op hun bewogen gesprek aan het begin van dit seizoen.

De verraders wisten uiteindelijk, dankzij een glasprestatie van Guy T’Sjoen en nog meer Bart Appeltans, het afgelopen seizoen van De Verraders te winnen. Aanvankelijk was het spel nochtans allerminst goed gestart voor de drie oorspronkelijke verraders. Zo werd Walter De Donder in de tweede aflevering al verbannen en volgde één week later ook Klaasje Meijer.

Klaasje en Aagje

Toen die laatste verdacht werd, gooide ze indertijd nochtans alles in de strijd om toch nog haar vel te redden. Daarvoor probeerde ze voormalige topturnster Aagje Vanwalleghem in te schakelen. In een emotioneel pleidooi, met de nodige tranen, schreeuwde Klaasje toen vlak voor de Ronde Tafel haar onschuld uit. Met die acteerskills slaagde ze erin om Aagje te overtuigen, al hielp het haar uiteindelijk toch niet verder.

In de reünieaflevering blikken beide vrouwen terug op dat moment. Zo blijkt dat Aagje mental coach was tijdens K3 zoekt K3. Dat was uiteraard een belangrijke reden waarom de twee al voor het programma een vertrouwensband hadden, iets waar Klaasje maar al te handig gebruik van wist te maken. “Ik was even vergeten dat het een spel was”, zegt Aagje. “Maar het was ook wel vuil spel van mij”, voelt Klaasje aan.

Bekijk het fragment uit de reünieaflevering van De Verraders:

De laatste aflevering van De Verraders is zondag 26 november om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...