Left Right
scrollTop top

Hier is het lotje verkocht dat 190 miljoen euro opleverde bij EuroMillions


Hier is het lotje verkocht dat 190 miljoen euro opleverde bij EuroMillions

De superjackpot van EuroMillions is na de trekking van vrijdagavond uitgereikt. Eén speler vond de juiste combinatie en wint zo 190 miljoen euro. Het winnende lotje werd gekocht in een shoppingcenter op het Spaanse Gran Canaria, maar het is nog niet geweten of het om een toerist gaat of een lokale bewoner.

1, 9, 15, 19, 25 en de sterren 1 en 7 … dat was er vrijdagavond nodig om 190 miljoen euro te winnen. Eén iemand vulde die cijfers in en wint zo de superjackpot. Die pot was zo hoog omdat er al enige tijd geen winnaar was in rang 1 en de prijzenpot dan wordt overgedragen. Met 190 miljoen was de limiet bereikt. Het was trouwens de voorlaatste kans om dat bedrag te winnen. Als er ook dinsdag geen winnaar was geweest, ging het geld verdeeld worden onder rang 2. Maar zo ver is het dus niet gekomen.

De eigenaar van het winnende EuroMillions-biljet heeft zich ondertussen gemeld. Hij deed dat in een krantenwinkel in het El Mirador Shopping Centre in Las Palmas op het Spaanse eiland Gran Canaria. Wie de winnaar is en welke nationaliteit hij heeft, is niet bekend. In België was er één winnaar in rang 2. Die gaat naar huis met het mooie bedrag van 1.291.056 euro. Dinsdag is de jackpot trouwens 17 miljoen euro.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899