‘How To Sell Drugs Online (Fast) krijgt derde seizoen op Netflix

How To Sell Drugs Online (Fast)
Netflix

Sinds vorige week staat het tweede seizoen van de Duitse reeks How To Sell Drugs Online (Fast) op Netflix. De reeks is een enorm succes voor de streamingdienst en ook in ons land is het terug te vinden in de top 10 met de meest bekeken films en series op het platform.

How To Sell Drugs Online (Fast) is de populairste Duitse Netflix Original. Nadat het tweede seizoen vorige week verscheen op de streamingdienst, volgt nu al het nieuws dat er ook een derde seizoen zal komen.

How To Sell Drugs Online (Fast)

How To Sell Drugs Online (Fast) vertelt het verhaal van Moritz Zimmermann (Maximilian Mundt) en zijn vriend Lenny Sandeen (Danilo Kamperidis). In een poging om zijn ex Lisa Novak (Anna Lena Kienke) terug voor zich te winnen, begint het duo met het verkopen van ecstasy online. Hun handeltje loopt al snel uit de hand en ze maken kennis met de donkere kant van de drugswereld.

De reeks is gebaseerd op waargebeurde feiten. Het gaat om een zaak uit 2015 waarbij een jonge man van 20 jaar oud werd opgepakt omdat hij online meer dan 600 kg drugs verkocht had. Hij regelde zijn volledige zaak vanuit zijn slaapkamer in het appartement waar hij met zijn moeder woonde. In die slaapkamer werd nog eens 314 kg drugs gevonden. Goed voor een waarde van meer dan 4 miljoen euro.

Seizoen 3

Na twee populaire seizoenen, heeft Netflix nu dus al snel ook het derde bevestigd. Het is nog niet duidelijk wanneer het derde seizoen zou verschijnen op Netflix.

Tussen het eerste seizoen, dat uitkwam in mei 2019, en het tweede seizoen, dat sinds vorige week online staat, zat iets meer dan een jaar. We zouden dus kunnen verwachten dat het derde seizoen volgend jaar verschijnt, maar door de coronapandemie kan er mogelijk wat vertraging op komen.

Voor het derde seizoen keren al zeker Maximilian Mundt (Moritz), Danilo Kamperidis (Lenny), Damian Hardung (Dan), Lena Klenke (Lisa) en Lena Urzendowsky (Kira) terug. Daarnaast zal Langston Uibel de cast vervoegen voor een rol die nog niet bekend is. Het nieuwe seizoen zal opnieuw gefilmd worden in de omgeving van Keulen.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Gesponsorde artikelen