Hugo Sigal emotioneel over verlies Nicole in eerste aflevering ‘Het Huis’

Vanaf 23 oktober keert presentator Erik Goens terug met nieuwe afleveringen van Het Huis. Daarin ontvangt hij opnieuw acht bekende gasten met wie hij 24 uur doorbrengt in een afgelegen luxevilla. Een van die gasten is zanger Hugo Sigal. Hij praat onder andere over het verlies van zijn Nicole en de impact daarvan.

Eén presentator en één gast per aflevering in een groot huis … het concept gaat ondertussen al enkele jaren mee. In de loop der jaren heeft presentator Erik Goens het huis in België al eens omgeruild voor een villa in Zuid-Afrika in Die Huis, maar de laatste seizoenen pikt hij de gasten toch weer op met zijn auto.

Het nieuwe seizoen gaat volgende week van start en daarin kunnen we zanger Hugo Sigal, komiek William Boeva, acteur Mathias Vergels, Stephanie Planckaert, zangeres Coely, schrijver Herman Brusselmans, journalist Riadh Bahri en premier Alexander De Croo verwachten. De eerste op het lijstje is alvast Hugo Sigal.

Hugo Sigal

Eric pikt Hugo op bij hem thuis in Wemmel. “Goeiemorgen, morgen, goeiedag. Blij dat ik je eindelijk begroeten mag,” zingt Eric wanneer Hugo met een grote glimlach de voordeur opendoet. Vorig jaar moest Hugo afscheid nemen van zijn vrouw Nicole Josy.

Na een emotioneel zwaar jaar probeert Hugo zich toch te herpakken. Zijn agenda puilt namelijk uit van de afspraken. “Ik zou het rustiger aan kunnen doen, maar ik wil het niet. Ons Colleke heeft altijd gezegd: ‘Blijf doen wat je graag doet.’ En dat is zingen en acteren. Dat is ook het enige wat ik kan,” lacht Hugo. ​Bij aankomst in Het Huis haalt Eric meteen de oudste archiefbeelden ooit getoond in de reeks boven. Met zijn 75 lentes is Hugo namelijk ook de oudste gast ooit in Het Huis. 

Het Huis is vanaf 23 oktober elke maandag om 20.40 uur te zien op VRT 1.

Meer
Lees meer...