‘Tien Om Te Zien’: Hugo krijgt staande ovatie na eerste single zonder Nicole

Vanavond is op VTM de tweede aflevering van Tien Om Te Zien te zien. Daarin keren heel wat bekende namen van vorige week terug, zijn er heel wat nostalgische optredens, maar is er natuurlijk ook een Supertip. En die tip is deze week extra speciaal, want voor het eerst brengt Hugo Segal een single uit zonder “zijn Nicole”.

Net zoals vorig jaar, keert Tien Om Te Zien ook dit jaar terug. Opnieuw wordt de show gepresenteerd door oude bekenden Willy Sommers en Anne De Baetzelier en jong geweld Laura Tesoro en Aaron Blommaert. Samen verwelkomen zij weer een hele resem aan Belgische en Nederlandse artiesten. Van nieuwe talenten tot vaste waarden, iedereen passeert de revue.

Ook vanavond is er natuurlijk een nieuwe Supertip. Vorige week was die plek nog voor Francisco en zijn nieuwe single ALLEEN, maar deze week staat er een oude bekende op het podium.

Hugo

Voor het eerst sinds het overlijden van zijn vrouw Nicole Josy in november 2022, staat Hugo Segal met eigen muziek op het podium. Nicole leed al een tijdje aan de ziekte van Alzheimer, maar overleed uiteindelijk door een val van de trap.

Met zijn nieuwe song Het Leven wil Hugo een eerbetoon aan “zijn colleke” brengen. De song gaat over afscheid nemen, maar ook over naar de toekomst kijken. Dat zorgt bij het publiek alvast voor heel wat tranen en kippenvel. Het is dan ook geen verrassing dat Hugo na het optreden een minutenlang applaus krijgt.

Bekijk de preview hier:

Tien Om Te Zien is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...