‘Tien Om Te Zien’: Deze artiesten zie je in de tweede aflevering

Deze week is het alweer tijd voor de tweede aflevering van Tien Om Te Zien. Daarin krijgen fans van de Vlaamse en Belgische muziekscene opnieuw heel wat van hun favorieten te zien. Dit is wat we deze week kunnen verwachten.

Bij Tien Om Te Zien horen natuurlijk presentatoren Willy Sommers en Anne De Baetzelier. Net zoals vorige week krijgen zij opnieuw de hulp van Laura Tesoro en Aaron Blommaert. Samen verwelkomen zij weer een hele resem aan Belgische en Nederlandse artiesten. Van nieuwe talenten tot vaste waarden, iedereen passeert de revue.

Tien Om Te Zien

Vorige week zagen de kijkers van de eerste aflevering van Tien Om Te Zien al hoe de M-Kids hun comeback maakten, maar ook deze week is er weer heel wat nostalgie. Zo komt ex-Lasgo-zangeres Evi Goffin nog één keer de hit Something brengen, horen we Zo Ver Weg van Mama’s Jasje én krijgen we de internationale gast Willy William.

Daarnaast is er natuurlijk ook een nieuwe Supertip en die is deze week extra speciaal. Voor het eerst brengt Hugo Segal namelijk een song uit zonder zijn Nicole. Dat zorgt op het strand voor de nodige emoties en een gigantisch applaus.

Ook de huidige Tien Om Te Zien top 20 komt natuurlijk aan bod. Daaruit komen onder andere Metejoor, Bart Kaëll, Francisco, Niels Destadsbader & Kenny B, Pommelien Thijs, Isabelle A en CAMILLE optreden. Ook Aaron Blommaert doet even afstand van zijn rol als presentator, hij brengt zijn single Zonde.

Tien Om Te Zien is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...