‘Tien Om Te Zien’: Deze artiesten zie je in de eerste aflevering

Vanaf deze vrijdag, 28 juli, is Tien Om Te Zien terug. Daarin krijgen fans van de Vlaamse en Belgische muziekscene weer heel wat van hun favorieten te zien. Het programma gaat deze week al meteen van start met maar liefst 16 artiesten. Dit is wat we kunnen verwachten.

Bij een terugkeer van Tien Om Te Zien horen natuurlijk presentatoren Willy Sommers en Anne De Baetzelier. Net zoals vorig jaar krijgen zij opnieuw de hulp van Laura Tesoro en Aaron Blommaert. Samen verwelkomen zij weer een hele resem aan Belgische en Nederlandse artiesten. Van nieuwe talenten tot vaste waarden, iedereen passeert de revue.

Tien Om Te Zien

Ook deze zomer keert VTM dus terug met Tien Om Te Zien. Eerder maakte de zender al een hele lijst aan namen bekend die vroeg of laat in het programma zullen verschijnen. Denk daarbij maar aan Leopold 3, Pommelien Thijs, CAMILLE, Clouseau, André Hazes, Gustaph en de M-Kids. Die laatste deden zelfs voor de opnames een heuse oproep om massaal de Indianendans te komen meedoen.

Naast heel wat nationale sterren, zullen er ook enkele internationale acts te zien zijn. De meest opvallende daarbij is zonder twijfel Ruslana. De Oekraïense zangeres won in 2004 het Eurovisiesongfestival met Wild Dances en zal dan ook dat nummer komen zingen.

Supertip

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen verschijnt op vrijdag 28 juli en vandaag maakte VTM alvast bekend welke acts we daarbij te zien zullen krijgen. Het gaat om maar liefst 16 artiesten, waarvan enkele oude bekenden, enkele nieuwe gezichten én een Vlaamse Supertip.

Die supertip is zanger Francisco Schuster met zijn allereerste solosingle ALLEEN. Schuster is vooral bekend door zijn rol als Yemi in de Ketnetreeks #LikeMe, maar probeert het na zijn collega’s dus ook alleen in de muziekscene. Die collega’s, Maksim, CAMILLE en Pommelien Thijs, zijn alvast ook te zien in de uitzending.

16 optredens

Daarnaast treden ook Metejoor & Hannah Mae, Regi & Maxine, André Hazes, Gustaph, Erik Goossens, Natalia, Berre, Christoff, Helmut Lotti, de M-Kids en de Nederlandse ambiancemaker Marco Schuitmaker op. Het meest emotionele optreden komt zonder twijfel van Arno Glorie, de zoon van Bart Van den Bossche. Die laatste overleed ondertussen al tien jaar geleden en dus leek het zijn zoon een perfect moment om zijn vader nog eens te eren met zijn lied Ga Met Me Mee.

Bekijk hier alvast het optreden van Supertip Francisco Schuster:

Meer
Lees meer...