‘Het Huis’ keert binnenkort terug met 8 nieuwe gasten

Het nieuwe tv-seizoen is ondertussen al even bezig. Op VRT 1 betekende dat onder andere een nieuw seizoen van De Twaalf, de nieuwe talkshow Amai zeg wauw! en nog veel meer. Maar ook later dit najaar volgen nog andere programma’s. Daarbij keert ook Het Huis terug.

Vanaf 23 oktober keert presentator Erik Goens terug met nieuwe afleveringen van Het Huis. Daarin ontvangt hij opnieuw acht bekende gasten met wie hij 24 uur doorbrengt in een afgelegen luxevilla. Tijdens die 24 uur vertelt de gast aan de hand van foto’s, presentaties, muziek en andere dingen over zijn leven, zijn geluk en zijn ambities.

Het Huis

Eén presentator en één gast per aflevering in een groot huis … het concept gaat ondertussen al enkele jaren mee. In de loop der jaren heeft presentator Erik Goens het huis in België al eens omgeruild voor een villa in Zuid-Afrika in Die Huis, maar de laatste seizoenen pikt hij de gasten toch weer op met zijn auto.

Samen met die gast brengt Goens een dag door in zijn huis. Bij aankomst wordt die gast meestal meteen verwelkomd door jeugdfoto’s, muziek die hen nauw aan het hart ligt, enzovoort. Daarna staan er ook nog bezoekjes aan de kinderkamer, waar een powerpoint op hen wacht, en de sportkamer op het programma. In die laatste kamer wordt hun fysieke leeftijd bepaald.

Nieuwe gasten

Vanaf 23 oktober is er een nieuw seizoen te zien op VRT 1. Daarin krijgt Goens opnieuw bezoek van acht nieuwe gasten. Deze keer zijn dat zanger Hugo Sigal, komiek William Boeva, acteur Mathias Vergels, Stephanie Planckaert, zangeres Coely, schrijver Herman Brusselmans, journalist Riadh Bahri en premier Alexander De Croo.

Het Huis is vanaf 23 oktober te zien op VRT 1.

Meer
Lees meer...