‘Het Huis’: deze gasten krijgt Eric Goens over de vloer in het zesde seizoen

Het Huis met Eric Goens is al toe aan zijn zesde seizoen. Ook deze keer nodigt hij acht boeiende, verrassende en interessante gasten uit die 24 uur verblijven in Het Huis, afgesloten van de buitenwereld. In die tijd worden ze geconfronteerd met hun eigen leven.

Eén presentator en één gast per aflevering in een groot huis … meer coronaproof kan een televisieprogramma niet zijn. Toch zorgt het coronavirus ervoor dat ook Eric Goens Het Huis enigszins moest wijzigen. De auto waarmee hij de gasten thuis gaat oppikken is namelijk vervangen door een ruimer busje. En de blinddoek die ze tijdens die rit dragen, is vervangen door een mondmasker. Voor de rest blijft Het Huis hetzelfde programma dat ons al vijf boeiende seizoenen gaf, maar uiteraard met acht nieuwe gasten.

Mathieu Terryn

De zanger van Bazart vertelt in Het Huis onder andere over hoe hij omgaat met kritiek: “Ik probeer ook maar de beste versie van mezelf te zijn”. Mathieu Terryn heeft het ook over zijn mooi liefdessprookje dat begon op zijn 11 jaar en binnenkort eindigt met een huwelijk met zijn jeugdliefde Marie. Tot slot heeft hij ook nog een geheim prijs waarvan zelfs zijn moeder zal schrikken.

Rik Verheye

Acteur en televisiemaker Rik Verheye verbaast Eric Goens in Het Huis met wilde verhalen en hilarische taferelen. Zo wisselt hij af tussen rondlopen in een clownspak en diepzinnige verhalen over zijn veel te vroeg gestorven vader. Dat laatste krijgt een extra emotionele toon als Rik Verheye amateurbeelden te zien krijgt van de laatste toneelvoorstelling van zijn vader.

Élodie Ouédraogo

Élodie Ouédraogo gaat in Het Huis op zoek naar haar roots. Zo krijgt ze vlak voor haar 24 uur durende opsluiting na jaren een bericht van haar vader. Daarnaast komt haar pleegmoeder, die normaal de media schuwt, op bezoek.

Marc Van Ranst

Marc Van Ranst is sinds de coronacrisis niet weg te slaan van het televisiescherm en in de media. Maar volgens Eric Goens is er nog een kant van de viroloog die we niet kennen.

Jacques Vermeire

Jacques Vermeire krijgt in Het Huis bezoek van enkele Kampioenen. Hij kijkt ook naar een nooit eerder op televisie vertoonde aflevering van F.C. De Kampioenen. Tot slot neemt Jacques Vermeire iedereen mee op een openhartige tocht door zijn carrière en privéleven.

Siska Schoeters

Eric Goen slaagt erin om de altijd vrolijke flapuit Siska Schoeters in Het Huis stil te krijgen door een intiem en ingetogen eerbetoon aan overleden boezemvriend en collega Christophe Lambrecht.

Andre Hazes jr.

De dag in Het Huis wordt door Andre Hazes jr. wel heel letterlijk beleefd alsof het zijn laatste dag is. Zijn passage wordt door Eric Goens omschreven als “hallucinant”.

Mark Coucke

Na jaren aandringen, is Eric Goens er eigenlijk in geslaagd Marc Coucke te overtuigen om naar Het Huis af te zakken. Daar praat hij over zijn zakenimperium, de sport en zijn privéleven.

Het Huis is vanaf 3 november elke dinsdag te zien op Eén om 20.40 uur.

Meer
Lees meer...