‘Huis Gemaakt’: Dit koppel wint finale én droomhuis

Vanavond was het eindelijk tijd voor de grote finale van Huis Gemaakt. Daarin namen niet twee, maar drie koppels het tegen elkaar op. In de halve finale kwamen alle koppels namelijk goed uit de laatste inspectie, waardoor ze alle drie een plek in de finale cadeau kregen. Nu was het aan kijkers, makelaars en potentiële kopers om te beslissen wie hun droomhuis zou winnen.

De laatste weken kregen kijkers van Huis Gemaakt te zien hoe zes koppels de strijd aangingen. Per locatie namen twee koppels het tegen elkaar op. Na het inrichten van de slaapkamer gingen er maar drie koppels door naar de volgende ronde.

En die drie koppels waren vanavond nog alle drie in de running voor de overwinning. Uiteindelijk waren het Ana en Enis die met de grote overwinning aan de haal gingen en kunnen verhuizen naar hun droomhuis.

Finale

Deze avond was het tijd voor de ontknoping van Huis Gemaakt. De drie koppels konden zelf nog maar weinig doen en moesten vooral afwachten. Een groep van 25 makelaars, 50 potentiële kopers én de kijkers thuis moesten namelijk beslissen over de winnaar.

Dat werden uiteindelijk dus Ana & Enis uit Antwerpen. Bavo & Kayleigh uit Hasselt en Martin & Anouk uit Aalst bleven dus met lege handen achter. De overwinning van Ana & Enis kwam er nadat ze de perfecte 3 op 3 haalden bij de potentiële kopers én bij de makelaars. Uiteindelijk wonnen ze ook nog eens twee extra punten door de kijkers, waardoor ze met een gigantisch hoge score het programma, en het huis, wonnen.

“De sleutel van ons droomhuis”

“We kunnen nog altijd niet geloven hoe dit avontuur voor ons is afgelopen en lopen over van geluk”, reageren Ana en Enis. “We hebben de sleutel van ons droomhuis in handen en laten die niet meer los.” Daarnaast vertelt het koppel ook over hun band met het huis. “Als we in het huis rondkijken, zien we onszelf zwoegen. We hebben een stap van 30 jaar gezet en misschien hadden we die anders nooit kunnen zetten. We hebben heel hard gewerkt en zijn heel trots op hoe we het gedaan hebben. Maar vooral omdat we dit hebben kunnen winnen voor de kinderen.”

Bekijk het keuzemoment hier:

Meer
Lees meer...