Vanavond weten we wie ‘Huis Gemaakt’ wint, wordt het Hasselt, Antwerpen of Aalst?

Vanavond is het zover. Dan komen we eindelijk te weten wie dit seizoen van Huis Gemaakt wint. Deze keer gaat het niet tussen twee, maar wel tussen drie koppels. Zowel Hasselt, Antwerpen en Aalst maken dus nog kans op de overwinning. In de grote finale beslissen drie partijen over wie er uiteindelijk zal winnen.

De laatste weken kregen kijkers van Huis Gemaakt te zien hoe zes koppels de strijd aangingen. Per locatie namen twee koppels het tegen elkaar op. Na het inrichten van de slaapkamer gingen er maar drie koppels door naar de volgende ronde.

En die drie koppels zijn nog steeds alle drie in de running voor de overwinning. Ondertussen zijn de huizen van zowel Bavo & Kayleigh uit Hasselt, Ana & Enis uit Antwerpen en Martin & Anouk uit Aalst zo goed als helemaal afgewerkt. Wie uiteindelijk zal winnen, krijgen we vanavond te zien.

Drie koppels

De zenuwslopende halve finale van Huis Gemaakt kreeg vorige week een verrassende twist. Juryleden Bart, Béa en Cerina beoordeelden de afgewerkte panden voor een laatste keer op afwerking, creativiteit en eigenheid.

Uit die beoordeling kwamen Bavo & Kayleigh als beste koppel naar voren. Zij scoorden 77 procent en werden zo de eerste finalisten. Nadien ging het tussen Ana & Enis uit Antwerpen en Anouk & Martin uit Aalst. Maar aangezien zij beiden 76 procent haalden, koos de jury voor een andere oplossing. Voor het eerst in de geschiedenis zouden er drie koppels in de finale staan.

Grote finale

Vanavond is het tijd voor die grote finale. Daarin kunnen de drie koppels zelf nog maar weinig doen en is het vooral afwachten. Er zijn namelijk drie verschillende groepen die uiteindelijk zullen beslissen wie de winnaar wordt. Het gaat daarbij om een groep van 25 makelaars, 50 potentiële kopers én de kijkers thuis.

De kijkers konden vorige week al stemmen, maar deze week krijgen we wel nog de makelaars en kopers te zien. Zij worden door Béa ontvangen in de drie panden en geven uiteindelijk punten op de afwerking, creativiteit en eigenheid. Wie uiteindelijk op alle drie de vlakken het beste scoort, wint het huis.

De finale van Huis Gemaakt is vanavond om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...