‘Huis Gemaakt’: Na Hasselt zorgen de slaapkamers ook in Aalst voor spanningen

Het belooft nog een spannende week te worden in Huis Gemaakt. Nadat dezelfde ideeën in Hasselt al voor de nodige zenuwen zorgde, lijken ook de koppels in Aalst onzeker te zijn over hun slaapkamers. Uiteindelijk zullen alle duo’s toch hun beste beentje moeten voorzetten, want deze week vallen er drie koppels af.

Vorige week moesten de koppels in Aalst, Antwerpen en Hasselt gigantisch hard hun best doen om voor de deadline klaar te zijn met het leggen van de leidingen. De koppels in Hasselt mochten als eerste beginnen aan de slaapkamers, maar uiteindelijk konden ook de duo’s in Aalst en Antwerpen starten. In Hasselt zijn de kamers ondertussen al klaar, maar in de andere steden is nog heel wat werk.

Afgewerkte kamers

In de aflevering van dinsdag zag de kijker hoe Herbert & Cynthia en Bavo & Kayleigh in eerste instantie heel wat gelijke ideeën hadden. Dat zorgde bij beide koppels voor heel wat stress, want ze waren bang dat ze zich daardoor niet zouden kunnen onderscheiden. Een late ingeving van Herbert zorgde er uiteindelijk voor dat hun accentkleur van groen naar roest ging en dat de verschillen opnieuw duidelijk merkbaar waren.

Dat zorgde bij Bavo en Kayleigh voor extra zenuwen, maar of die ook echt nodig zijn, zal in de aflevering van morgen blijken. Dan kiest de jury per locatie welk koppel mag verder werken.

Doodsteek

Hoewel de kamers in Hasselt dus al klaar zijn, moeten de koppels in Aalst en Antwerpen er nog zo goed als aan beginnen. In Aalst krijgen de slaapkamers langzaam vorm. De slaapkamer van Anouk & Martin is bijna de perfecte gipsplaten doos, maar tijdens het aansluiten van de stopcontacten doet Martin een verschrikkelijke ontdekking. 

“We waren klaar om een laatste keer te schuren en nu blijkt dat bepaalde elektriciteitskabels niet liggen”, vertelt Martin. “We zaten op schema maar dit is de doodsteek van onze kamer.” Het voorval komt ook bij Leonard & Naomi hard binnen. “Ik vind het heel vervelend want wij hebben de elektriciteit gelegd en we voelen ons verantwoordelijk”, vertelt Leonard.

Bekijk de preview hier:

Huis Gemaakt is elke dinsdag en donderdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...