‘Huis Gemaakt’: Dezelfde ideeën zorgen in Hasselt voor extra stress

Huis Gemaakt is weer helemaal terug. Ondertussen krijgen we al twee weken te zien hoe het de zes koppels verloopt in hun toekomstig droomhuis. Tijdens de vorige afleveringen konden de duo’s hun ideeën al voorleggen, maar moesten ze ook de handen uit de mouwen steken. Deze week beginnen ze eindelijk aan hun eerste echte kamer. Ook dat zorgt voor stress.

Vorige week moesten de koppels in Aalst, Antwerpen en Hasselt gigantisch hard hun best doen om voor de deadline klaar te zijn met het leggen van de leidingen. Dat lukte uiteindelijk overal behoorlijk, dus nu kan de echte strijd beginnen. De eerste stap daarbij is het bedenken en maken van een eerste slaapkamer. In Hasselt komen daar alvast enkele problemen bij kijken.

Exact hetzelfde

Deze week werken de koppels dus aan het opleveren van hun afgewerkte slaapkamer. Wie dat per locatie het beste uitvoert, gaat verder in de wedstrijd. Er staat dus gigantisch veel op het spel deze week en dat zorgt natuurlijk ook voor de nodige portie zenuwen.

Vooral in Hasselt loopt het stresslevel hoog op. Daar is het verschil in aanpak tussen de twee koppels Herbert & Cynthia en Bavo & Kayleigh erg merkbaar. Het eerste koppel werkt heel perfectionistisch, terwijl het bij de anderen net iets vlotter gaat. Maar bij een bezoek van Bart en Dina merken ze wel op dat ze exact dezelfde ideeën hebben.

Dat zorgt voor nog meer druk, want op die manier hebben ze minder specifieke troeven. “Het voelt nog moeilijker om ons te onderscheiden. We voelen ons hopeloos”, klinkt het bij Bavo en Kayleigh.

Bekijk de preview hier:

Huis Gemaakt is elke dinsdag en donderdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...