Bavo en Kayleigh uit ‘Huis Gemaakt’ verwachten eerste kindje

Vanavond is de spanning te snijden in de halve finale van Huis Gemaakt. Maar toch is er tussendoor ook nog plek voor wat leuk nieuws. Een van de drie overgebleven koppels heeft gisteren namelijk bekendgemaakt dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Via een post op Instagram delen Bavo en Kayleigh het heuglijk nieuws.

We komen bijna te weten welke twee koppels het volgende week tegen elkaar opnemen in de grote finale van Huis Gemaakt. Vanavond krijgen we in de voorlaatste aflevering te zien hoe de koppels nog de laatste aanpassingen maken om de jury te proberen overtuigen.

Daarna valt een van de drie koppels en dus ook een van de drie steden af. Of het Antwerpen, Aalst of Hasselt wordt, valt dus af te wachten. Al hebben ze in die laatste stad nog wel ander leuk nieuws om aan te denken.

Bavo en Kayleigh

Bavo en Kayleigh uit Hasselt dromen nog steeds van hun eigen stekje. In de eerste weken overtuigden ze de jury met hun eerste slaapkamer en konden ze zo hun rechtstreekse concurrenten al meteen uitschakelen. Daarna verliep het niet altijd even vlot, maar uiteindelijk kon het koppel toch steeds een mooi afgewerkte kamer voorschotelen aan de jury.

Deze week mogen de koppels voor het eerst intrekken in hun pand en ervaren hoe het dagelijkse leven in hun huis zou zijn. Hoewel het voor de koppels fijn is om even te voelen hoe het zou zijn, zorgt het ook voor extra zenuwen. “Je leeft echt in een bubbel. En als je verliest, word je zomaar uit die bubbel gerukt”, klinkt het bij Kayleigh en Bavo alvast.

Baby op komst

Net voor de kijkers te zien krijgen wie nu precies de finale haalt, komt het koppel uit Hasselt met ander leuk nieuws. Gisteren maakten Bavo en Kayleigh namelijk bekend dat ze hun eerste kindje verwachten samen. “Een grote wens werd een mini mens”, staat er onder een foto van het koppel te lezen. Daarop houden ze samen een rompertje met de woorden “Thuis gemaakt” vast.

Of het duo binnenkort in hun droomhuis een babykamer zal kunnen bij maken, valt af te wachten. Vanavond weten we of het koppel doorgaat naar de finale.

De halve finale van Huis Gemaakt is donderdag om 20.35 uur te zien op VTM. De finale volgt op dinsdag 2 januari.

Meer
Lees meer...