‘Huis Gemaakt’ gaat finaleweek in: Wie valt af net voor de grote finale?

Deze week is het zover. De koppels in Huis Gemaakt staan voor hun laatste uitdagingen. Het publiek komt dus ook bijna te weten welk duo een volledig huis wint. Al is die grote finale pas voor dinsdag 2 januari. Maar daarvoor moeten de koppels eerst nog een laatste grote inspanning leveren. Er valt namelijk nog één koppel af.

De laatste weken werkten drie koppels in Hasselt, Antwerpen en Aalst hard aan de inrichting en afwerking van hun huis. Daarbij zagen we al hoe ze de slaapkamerwoonkamerbadkamer en tuin aanpakten. Vorige week stond de laatste kamer op het programma. Dat was misschien wel de grootste uitdaging, want de koppels kregen slechts een heel beperkt budget voorgeschoteld.

In de laatste afleveringen zien we hoe Bavo & Kayleigh, Martin & Anouk en Ana & Enis hun uiterste best doen om hun huis nog net dat extraatje te geven. Dat kan van groot belang zijn, want net voor de grote finale, op 2 januari, zal er nog één koppel afvallen.

Grote finaleweek

Deze week mogen de koppels voor het eerst intrekken in hun pand en ervaren hoe het dagelijkse leven in hun huis zou zijn. Hoewel het voor de koppels fijn is om even te voelen hoe het zou zijn, zorgt het ook voor extra zenuwen. “Je leeft echt in een bubbel. En als je verliest, word je zomaar uit die bubbel gerukt”, klinkt het bij Kayleigh en Bavo uit Hasselt.

In de finale van Huis Gemaakt op 2 januari zullen namelijk slechts twee koppels strijden voor de overwinning. Voor het derde koppel komt er net voor de finale een einde aan het avontuur. Wie dat zal worden, zien we op donderdag 28 december. Daarvoor beoordeelt de jury nog een laatste keer het werk van de koppels. Ze hebben dus nog enkele dagen om de jury te overtuigen.

Bekijk hier een teaser:

Huis Gemaakt is elke dinsdag en donderdag te zien op VTM.

Meer
Lees meer...