‘Huis Gemaakt’: Badkamer zorgt voor grote paniek in Antwerpen

Deze week lijkt de grootste uitdaging tot nu toe te worden voor de koppels in Huis Gemaakt. Ze moeten namelijk in korte tijd de badkamer helemaal in orde krijgen. Daarbij stoten ze op heel wat problemen die op hun beurt dan weer voor extra ergernissen en onzekerheden zorgen.

De weken vliegen voorbij in het nieuwe seizoen van Huis Gemaakt. Ondertussen zijn de huizen al voorzien van een nieuwe slaapkamer en woonkamer en begint de inrichting dus meer vorm te krijgen. Deze week staat volledig in het teken van de badkamers, meteen ook een van de moeilijkste opdrachten van allemaal.

Badkamers

In slechts drie weekends moeten de duo’s een lege ruimte omtoveren tot een badkamer met alles erop en eraan. Dat zorgt voor heel wat extra uitdagingen, want in tegenstelling tot bij de woon- en slaapkamer, moeten er heel wat extra technische dingen gebeuren.

Maar ook de badmeubels zelf zorgen voor de nodige problemen. Zo zagen de kijkers gisteren hoe de koppels in Aalst en Hasselt een loodzware douchewand naar boven moesten krijgen. Daarbij riep Aalst uiteindelijk de hulp in van familie, maar verliep het in Hasselt iets minder vlot. Daar viel de douchewand namelijk in duizenden stukjes op de grond.

Antwerpen

In Antwerpen staat het verhuizen van het loodzwaar bad nog op de planning. “Het bad kan vallen, breken en op iemands voet terechtkomen. Het waren de langste vijf minuten van mijn leven”, vertelt Ana. Maar ook daarnaast staan Ana & Enis nog heel wat andere uitdagingen te wachten.

In een preview voor de aflevering van morgen is namelijk te zien hoe het even helemaal verkeerd loopt wanneer het duo het water vergeet af te sluiten. Daardoor kunnen ze tijdens het betegelen van de douche op een extra koude douche rekenen wanneer het water uit de muren begint te spuiten. Dat voorval brengt ravage met zich mee.

Huis Gemaakt is elke dinsdag en donderdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...