‘Huis Gemaakt’ gaat finaleweek in waarbij koppels laatste kamers onder handen nemen

Het einde van het huidige seizoen van Huis Gemaakt is in aantocht. Deze week krijgen de drie koppels de laatste kans om de jury te overtuigen van hun kunnen. Daarbij moeten ze de slaapkamer van het afgevallen koppel onder handen nemen. Dat kan niet zomaar, want ze krijgen maar een beperkt budget.

Na de slaapkamerwoonkamerbadkamer, tuin en keuken is het tijd voor de allerlaatste kamer. De drie koppels willen de jury overtuigen van hun kunnen door de slaapkamer van hun voormalige concurrenten onder handen te nemen.

Het koppel dat de beste laatste kamer kan opleveren, krijgt de allerlaatste kamerprijs. Dat kan belangrijk zijn voor de uiteindelijke beslissing van de jury. Op het einde van deze week zullen er namelijk maar twee koppels verdergaan.

Extra slaapkamers

“Jullie zijn hard aan het verbouwen zoals in real life, maar niet met jullie eigen budget. Daarom heb ik een speciale opdracht. In deze kamer moeten jullie heel creatief te werk gaan met een beperkt budget van 175 euro”, vertelt Dina aan het begin van deze week. De koppels zullen dus rommelmarkten mogen afschuimen om er iets moois van te maken.

In Hasselt wordt de opdracht alvast warm ontvangen, al kijken Bavo en Kayleigh er niet echt naar uit om de moeilijke kamer met dressing onder handen te nemen. Voor Enis en Ana uit Antwerpen voelt het raar aan om aan de kamer van Tom en Alice te werken. “De jury was echt al tevreden, dus nu moeten we proberen om het gewoon nóg beter te maken.” In Aalst kan Martin dan weer niet wachten om zijn verzameling Lego een eigen kamer te geven.

Bekijk de preview hier:

Huis Gemaakt is op dinsdag en donderdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...