‘Huis Gemaakt’: Spanning stijgt in deadlineweek

Het is spannend in Huis Gemaakt. De grote deadline komt alsmaar dichter en dat zorgt bij de duo’s voor heel wat zenuwen. Zeker nu de tijd begint te dringen en er nog heel wat werk is aan de keukens. Daarbij komen ook Bart en Béa nog eens op bezoek. Zij stellen zich vragen bij sommige beslissingen en plannen.

Na de slaapkamerwoonkamer, badkamer en tuin is het tijd voor de keuken. Dat is in vele huizen het kloppende hart van het gebouw. De drie koppels willen de jury dan ook zien te overtuigen met enkele gedurfde keuzes.

In Hasselt zorgde de keuken al voor de nodige spanningen door vochtige muren, maar nu lijken ze er eindelijk aan te mogen beginnen. Bij de koppels in Antwerpen en Aalst stijgt de spanning ook. Zeker wanneer de jury langskomt en niet met alles akkoord lijkt te gaan.

Keukens

Het is deadlineweek in Huis Gemaakt. De drie koppels zullen dus extra veel energie moeten steken in het afwerken van hun keuken. Vooral in Hasselt is er nog veel werk. Daar is nog geen centimeter keuken te bespeuren door de vochtige muren. Gelukkig komt daar deze week verandering in. Bavo en Kayleigh krijgen eindelijk de toestemming om eraan te beginnen.

In Antwerpen begint Enis al aan de wandtegels en dat wil hij in recordtempo voor elkaar krijgen. Maar wanneer alles goed lijkt te gaan, is er toch weer iets dat voor moeilijkheden zorgt. Ook in Aalst loopt niet alles van een leien dakje. Bij het bezoek van de jury vragen Béa en Bart vragen zij zich dan ook af of de positie van de lamp wel een goede keuze is.

Bekijk de teaser van Huis Gemaakt hier:

Huis Gemaakt is elke dinsdag en donderdag om 20.40 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...