IKEA Groningen bouwt een ballenbad voor volwassenen

IKEA
epa

Naar de IKEA gaan is voor de ene een weekenduitstap op zich, de andere verveelt er zich al snel kapot. Bij onze Noorderburen in Nederland hebben ze daar een oplossing voor gevonden waardoor wij nu in de IKEA willen wonen. Het is een ballenbad voor volwassenen.

IKEA is de hemel, daar discussiëren wij niet over. Veel zetels en bedden om te testen, een aantal mooie kamers om bij weg te dromen en betaalbaar: fijn. Gooi er de Zweedse balletjes achteraf nog bij en een koffietje tussendoor en wij noemen het de ultieme winkelervaring. Toch zijn er mensen die, geloof het of niet, niet graag in de IKEA komen.

Ballenbad voor volwassenen

Voor je kleine mensjes valt dat nog te verstaan: als wij weer kasten aan het opmeten zijn of de juiste haakjes voor de boekenplank aan het zoeken, wordt het voor hen al snel saai. Maar ook volwassenen willen wel eens wat, zo blijkt.

Dus heeft de IKEA in Groningen bedacht waar wij van droomden: een ballenbad voor volwassenen. Wie niet graag shopt (of graag eens afwisselt tussen slaapkamers kiezen en het groot kind uithangen) kan er binnenkort terecht voor een gigantisch ballenbad, die ook een kids-free zone is.

Check hier de beste IKEA-hack voor bruiden.

Openingsweek

Opletten, het giga-ballenbad blijft er niet voor eeuwig staan. Vertrek ook niet nu, want momenteel is de Groningse IKEA aan het verbouwen. Bij die verbouwingen hoort ook echter een stevig heropeningsfeestje en daar is het ballenbad voor volwassenen een voorbeeld van.

De openingsweek van IKEA Groningen gaat door in de eerste week van september. Op 4 september om half tien is het zover: dan kan je in het ballenbad duiken. Wie er toch meer is voor de shopervaring, kan er trouwens onder andere ook een minuut gratis winkelen winnen. Allen daarheen!

Stop de persen: er is een urban trail IN IKEA.

Gesponsorde artikelen