IKEA biedt nu persoonlijk interieuradvies aan vanaf 29 euro

Als je zelf geen idee hebt hoe je jouw kamer moet inrichten, dan kan je vanaf nu advies vragen aan een interieurontwerper bij IKEA. Je kan vanaf 29 euro een afspraak maken met een ontwerper die jou dan persoonlijk advies geeft.

We gaan allemaal wel eens graag naar IKEA, al is het maar om eens rond te lopen en ons in te beelden hoe ons huis eruit zou kunnen zien. Maar als het op inrichten aankomt, stoten veel mensen nog op een gebrek aan kennis. Voor wie het bos door de bomen niet meer zit, heeft IKEA nu een extra dienst voorgesteld. Je kan per kamer advies vragen aan een professionele interieurvormgever online of in de winkel.

Service op maat

Tot nu toe kon je al advies vragen voor de inrichting voor je keuken, maar IKEA breidt die service nu uit. Vanaf nu kan je voor gelijk welke kamer (tot maximum 40 vierkante meter) advies vragen. Een afspraak maken gaat vlot. Je gaat naar de website van IKEA en gaat via klantenservice naar de pagina interieur design service. Daar kan je kiezen tussen verschillende formules.

Als je enkel wat advies nodig hebt en ideeën wil uitwisselen, dan is het basispakket voldoende voor jou. Voor 29 euro krijg je mondeling advies aan de hand van een formulier dat je op voorhand invult. De interieurexpert geeft je enkele visies en een lijstje met mogelijke meubels en producten die passen bij jouw vibe.

Net wat meer

Wanneer je grondiger advies nodig hebt, is de tweede formule ideaal voor jou. Vanaf 174 euro krijg je mondeling advies, een uitgetekende plattegrond, een lijst met aanbevelingen voor meubels, een moodboard en een kleurenpalet.

Daarnaast bestaat er ook nog een optie om advies te vragen voor de inrichting van je bedrijf. Of heb je alles zelf uitgezocht en heb je enkel nog een probleem met opbergruimte? Daar bestaat ook een formule voor! Als jij een afspraak wil maken, kan dat online of in de winkel.

Meer
Lees meer...