Influencer met dezelfde wolken op al haar foto’s valt door de mand

Influencer wolken
Instagram Tupisaravia

De Argentijnse reisinfluencer Tupi Saravia is viraal gegaan met haar foto’s, al was dat misschien niet op de manier dat ze het zelf zou willen. Haar foto’s werden namelijk opgepikt omdat er altijd – héél toevallig – dezelfde wolken aan de hemel staan.

We bewerken natuurlijk allemaal wel eens onze foto’s op Instagram. We spelen een beetje met het licht en de kleuren en zo krijgen we de foto die het beste op de feed past. Maar daar kan je wel heel ver in gaan. Zo viel het op dat de Argentijnse influencer Tupi Saravia wel heel vaak dezelfde wolkenformatie heeft op haar foto’s.

Dezelfde wolken

De opmerkelijke wolken werden gespot door Twittergebruiker @SantiLishi. Hij tweette vier foto’s van de Instagram van Tupi, met exact dezelfde wolken. Bij de foto’s postte hij, in het Spaans: “Waar je ook reist, je wordt altijd gevolgd door dezelfde wolken”. Want inderdaad, het lijkt alsof Tupi achtervolgd wordt door dezelfde verzameling wolken, waar ze ook is. Of Tupi nu in Italië of in Thailand is, de wolken vliegen altijd met haar mee.

De tweet werd opgepikt en naar het Engels vertaald door Matt Navarra en zo bereikte hij het grote publiek. Al snel werd duidelijk waar de wolken vandaan kwamen. Tupi maakte om haar foto’s te bewerken gebruik van de app Quickshot, waarin er een filter zit die wolken toevoegt aan je foto’s. Dat gaf Tupi ook toe in een interview met BuzzFeed. “Ik gebruikte de app Quickshot om de compositie van de foto te verbeteren omdat de lucht overbelicht was.” De app heeft verschillende wolken, maar Tupi heeft een duidelijke favoriet. “Mijn volgers weten welke apps ik gebruik, ik maak daar geen geheim van”, laat de influencer nog weten. Tupi had de heisa ook absoluut niet verwacht. “Ik kan niet geloven hoe ver dit is gegaan”, klink het.

Reacties

Tupi kon er zelf gelukkig mee lachen, maar ook de rest van de wereld lachte vrolijk mee. Dit zijn de grappigste reacties op de wolken van Tupi.

Gesponsorde artikelen