‘Inside Out 2’ krijgt eerste trailer met heel wat nieuwe personages

Disney heeft zojuist de eerste trailer gedeeld van Inside Out 2. Daarin zien we hoe Riley de puberteit bereikt en elke chaos dat veroorzaakt bij haar emoties. Alles wordt namelijk een stuk ingewikkelder en met Anxiety komt er ook een compleet nieuwe emotie bij.

De originele Inside Out van Pixar kwam in 2015 uit, maar toch kan de film zichzelf al een klassieker noemen. Ondanks dat enthousiasme moesten we verrassend lang wachten op een vervolg, maar komende zomer komt dat er eindelijk aan.

Inside Out, die bij ons ook uitkwam als Binnenstebuiten, gaat over de verschillende emoties die een persoon heeft. In de film zien we hoe die emoties samenwerken en hoe die verantwoordelijk zijn voor hoe een persoon, in dit geval het meisje Riley, zich gedraagt en voelt. De emoties werken in het lichaam van het meisje in een soort controlecentrum en zijn ook verantwoordelijk voor het bijhouden van haar herinneringen.

Anxiety

In de eerste film maakten we zo al kennis met Anger, Joy, Sadness, Fear en Disgust, maar daar komen in de nieuwe film enkele nieuwe emoties bij. Riley groeit namelijk op en heeft zo de puberteit bereikt en dat brengt heel wat veranderingen met zich mee. In de trailer van Inside Out 2 zien we hoe een groep vreemde figuren de controlekamer volledig verbouwt. Daarna verlaten ze die controlekamer opnieuw, maar blijft er met Anxiety (Maya Hawke) wel een nieuwe emotie achter.

Anxiety zal niet de enige nieuwe emotie zijn die te zien is. Envy (Ayo Edebiri), Ennui (Adèle Exarchopoulos) en Embarrassment (Paul Walter Hauser) zullen namelijk ook ten tonele verschijnen. Daarnaast is er met Valentina ‘Val’ Ortiz (Lilimar Hernandez) ook een nieuwe persoon in de school van Riley.

Bekijk hier de trailer voor Inside Out 2:

Inside Out 2 verschijnt in juni 2024.

Meer
Lees meer...