Jacob Elordi kruipt in de huid van Elvis Presley in nieuwe biopic over Priscilla

Eerder dit jaar verscheen Elvis in de zalen, de biopic van Elvis Presley, maar nu komt er ook een biopic over zijn vrouw Pricilla. In die film zal de rol van Elvis gepeeld worden door Jacob Elordi, die je kan kennen als Nate uit Euphoria of Noah uit The Kissing Booth.

Jacob Elordi zal binnenkort te zien zijn als Elvis Presley. Hij krijgt die rol in de film Priscilla, die gebaseerd is op de memoire Elvis and Me geschreven door Priscilla Beaulieu Presley zelf. Priscilla schreef de memoire in 1985 over haar relatie met de zanger. De film krijgt de naam Priscilla en zal geregisseerd worden door Sofia Coppola.

Priscilla

Eerder dit jaar konden we Austin Butler aan het werk zien als Elvis in de film Elvis, maar nu is het de beurt aan Jacob Elordi om in de huid van de King of Rock and Roll te kruipen. De acteur, die vooral bekend is uit Euphoria en The Kissing Booth, zal in de film te zien zijn naast Cailee Spaeny, zij zal de hoofdrol spelen als Priscilla. Haar kan je onder andere kennen uit Mare of Easttown en Vice.

Waar de film Elvis van regisseur Baz Luhrmann focuste op Elvis Presley, zal de focus in Priscilla dus liggen op zijn echtgenote. Sofia Coppola herwerkte dat boek tot het script en zal ook de regie voor haar rekening nemen. De opnames van de film zullen dit najaar van start gaan in het Canadese Toronto.

Meer
Lees meer...