Jake Paul haalt uit naar Zayn maar dat was buiten z’n vriendin Gigi Hadid gerekend

Gigi Hadid heeft op Twitter fel uitgehaald naar YouTuber Jake Paul. Ze deed dat nadat Jake uithaalde naar Zayn Malik. Zo lachte Jake met de gestalte van Zayn en grapte hij dat de zanger alleen thuis zou komen in zijn lege hotelkamer. En dat was voor Gigi Hadid een brug te ver.

Jake Paul staat niet bekend voor z’n vriendelijkheid en dat heeft hij nu nogmaals bewezen. De YouTuber haalde op Twitter uit naar Zayn Malik, die hij wel consequent “Zane” noemde. De aanleiding van de harde woorden van Jake zou zijn geweest dat Zayn met hem wilde vechten. De twee sterren waren aanwezig op een bokswedstrijd in Las Vegas.

https://twitter.com/TheYoraeDragon/status/1231753756179648512

“Zane”

Zoals elke volwassen man dat doet, vond Jake het nodig om op Twitter uit te halen naar Zayn. “Ik moest bijna Zane van One Direction in elkaar slaan omdat hij een klein mannetje is en een grote mond heeft”, zo klinkt het bij de YouTuber. “Hij zei me zonder enige reden to fuck off terwijl ik vriendelijk tegen hem was. Zane, als je dit leest, stop met boos te zijn want jij kwam alleen thuis in je veel te grote hotelkamer, ha ha ha.”

In een tweede tweet ging Jake nog wat verder. “Bro, hij begon letterlijk tegen me te roepen en flipte compleet. Hij riep: ‘Wil je me testen, mate?’ Lol, ik voel me slecht voor kindsterretjes.”

Gigi to the rescue

Toen Jake tweette dat Zane alleen naar z’n hotelkamer ging, was hij waarschijnlijk even vergeten dat de zanger nog steeds een koppel vormt met het bloedmooie topmodel Gigi Hadid. En die is duidelijk niet op haar mondje gevallen.

In een reactie op de tweet zette ze Jake Paul dan ook stevig op z’n plaats. “Lol, omdat hij niet wil rondhangen met jou en je belachelijke crew van YouTube groupies? Hij is thuis met z’n beste vrienden zoals een respectvolle koning want hij heeft mij, sweetie. Ongestoord door jouw irrelevante lelijke ass. Ga naar bed.” Gigi kreeg al meteen heel wat meer likes en retweets dan Jake, waardoor Jake uiteindelijk zelfs z’n tweet verwijderde. Wijze les van de dag: don’t mess with Gigi Hadid.

Meer
Lees meer...