James Bond bevestigt nieuwe releasedatum ‘No Time To Die’

Wat al langer in de lucht ging, is nu ook officieel: de nieuwe James Bond-film No Time To Die is vanaf november te zien in de cinemazalen. Normaal zou de film een half jaar geleden al te zien zijn, maar het coronavirus gooide daarbij roet in het eten.

Fans van James Bond zien al enkele jaren hun geduld op de proef gesteld worden. Na Spectre was er namelijk eerst heel wat speculatie over een nieuwe Bond. Uiteindelijk wisten de makers Daniel Craig toch te overtuigen – of te dwingen om zich aan zijn contract te houden – om nog één laatste film te maken.

Coronavirus

Daarna waren er problemen om een regisseur te vinden. Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire) haakte namelijk onverwachts af. Uiteindelijk is Cary Joji Fukunaga (True Detective, Beasts of No Nation) binnengehaald als vervanger. Maar toen No Time To Die in april eindelijk in de cinema te zien zou zijn, was de wereld in de greep van het coronavirus en waren bijna alle bioscopen gesloten. Er zat dus niets anders op dan de release uit te stellen.

November

Toen was er al sprake van een uitstel van zeven maanden wat dus zou neerkomen op een lancering in november. Officieel was dat echter nog niet … tot nu. Gisteren deelde het Twitter-account van James Bond namelijk een nieuwe poster van No Time To Die. Daarop staat duidelijk dat de film gerealeset zal worden in november. Op welke dag dat precies zal zijn, is nog niet geweten.

Bovendien is er nog goed nieuws. Dezelfde Twitter-boost meldt namelijk ook dat er nu donderdag een nieuwe trailer komt van No Time To Die.

Meer
Lees meer...