James Cooke kondigt nieuwe naam aan voor ‘James De Musical Live On Stage’

Dit najaar krijgen de fans van musical een nieuwe seizoen van James De Musical voorgeschoteld. Maar daarnaast keert ook James De Musical Live On Stage terug naar de Lotto Arena. Eerder maakte James Cooke al bekend dat Niels Destadsbader, Gert Verhulst en Karen Damen aanwezig zouden zijn, maar nu volgt nog een gast. Ook Metejoor zal namelijk van de partij zijn.

Dat er een derde seizoen van James De Musical zou komen, is al een tijdje bekend. Het tweede seizoen dateert ondertussen al van begin dit jaar afgelopen zomer vonden er nieuwe opnames plaats. Daarbij was zanger Metejoor een van de centrale gasten. Hij zal nu ook te zien zijn in de nieuwe editie van James De Musical Live On Stage.

James De Musical

Het programma James De Musical is al sinds 2021 een vaste waarde op Play4. In de show staat elke aflevering een andere bekende Vlaming centraal. Die krijgt het verhaal van zijn of haar leven voorgeschoteld in de vorm van musicalscènes. De voorbije twee seizoenen waren er al heel wat grote namen te zien, waaronder Gert Verhulst, Bart Peeters en Natalia.

Binnenkort komt ook het derde seizoen van de show uit. Enkele maanden geleden maakte Play4 bekend dat onder andere Tom Waes, Maaike Cafmeyer, Marc Coucke, Regi en de cast van F.C. De Kampioenen op de gastenlijst stonden. Dat ook Metejoor een musical zou krijgen, was al langer bekend.

Live on Stage

Sinds vorig jaar is er ook James De Musical Live on Stage in de Lotto Arena. Daar brengt presentator James Cooke samen met voormalige gasten verschillende acts uit het programma, maar zijn er ook nieuwe songs.

Tijdens vorige editie waren onder andere Bart Peeters en Natalia te gast, maar ook deze keer kan James Cooke op grote namen rekenen. Eerder maakte hij al bekend dat Gert Verhulst, Niels Destadsbader en Karen Damen van de partij zouden zijn. Gisteren deed hij daar met Metejoor nog een naam bij. De line-up van het concert begint zo al aardig vol te geraken.

Bekijk de bekendmaking hier:

James De Musical Live on Stage vindt plaats op 19 en 20 april 2023.

Meer
Lees meer...