‘James De Musical – Live on Stage’ maakt gasten bekend

James Cooke komt dit najaar met een nieuwe seizoen van James De Musical. Daarin zal hij opnieuw een aantal BV’s trakteren op de musical van hun leven. Eerder dit jaar kreeg het programma ook een liveshow in de Lotto Arena in Antwerpen en daar komt volgend jaar een tweede editie van James De Musical – Live on Stage en nu weten we wie daarin de centrale gasten zullen zijn.

We wisten al dat James De Musical – Live on Stage ook volgend jaar zou terugkeren. Oorspronkelijk zou het gaan om één show op vrijdag 19 april 2024, maar nu is er ook een tweede show toegevoegd op zaterdag 20 april 2024.

James De Musical – Live on Stage

Eerder dit jaar vond de eerste editie van James De Musical – Live on Stage plaats in de Lotto Arena in Antwerpen. Daarbij stonden Natalia, Bart Peeters, Margriet Hermans en Willy Sommers centraal. De eerste editie werd een groot succes en lokte maar liefst 15.000 fans waardoor er nu ook een twee editie komt.

In die tweede editie zullen opnieuw vier BV’s centraal staan. Drie van hen kennen we nu al. Het gaat daarbij om Niels Destadsbader, Gert Verhulst en Karen Damen. Niels Destadsbader en Gert Verhulst kregen in het eerste seizoen van James De Musical de musical van hun leven te zien. Karen Damen kreeg haar eigen aflevering in het tweede seizoen van de reeks. In de liveshow in de Lotto Arena zullen Niels, Gert en Karen zelf meespelen in hun eigen musical onder begeleiding van James Cooke.

Daarnaast komt er dus ook nog een special guest die voorlopig geheim blijft. Wie het is, zal later nog bekendgemaakt worden. “Wat een prachtig gevoel dat we terug live mogen entertainen in de Lotto Arena. De eerste editie was een ongezien succes en overtrof mijn stoutste verwachtingen. Een kinderdroom die werkelijkheid werd”, klinkt het bij James Cooke. “Ik ben zo dankbaar om Gert, Karen en Niels nu zelf te kunnen laten schitteren in hun musical en dat we zo opnieuw een verrassende show kunnen realiseren. Samen zullen we ongetwijfeld voor veel onvergetelijke momenten zorgen!”

James De Musical

Ook het televisieprogramma James De Musical zal dit najaar nog terugkeren. Daarbij zal James Cooke Metejoor, Tom Waes, Regi, Maaike Cafmeyer, Marc Coucke én de volledige cast van F.C. De Kampioenen trakteren op de musical van hun leven. De startdatum voor het derde seizoen van James De Musical is voorlopig nog niet bekend, maar het zal wel nog voor het einde van het jaar verschijnen op Play4.

Wie erbij wil zijn in de Lotto Arena voor James De Musical – Live on Stage kan nu tickets kopen via goplay.be/tickets.

Meer
Lees meer...