Left Right
scrollTop top

James Corden en Ariana Grande vieren einde van de lockdown met musicalnummer


James Corden Ariana Grande No Lockdowns Anymore
© YouTube The Late Late Show with James Corden

Nu de vaccins overal ter wereld in sneltempo uitgedeeld worden, lijkt het einde van de lockdowns nu écht in zicht. En dat was reden genoeg om er een musicalnummer aan te wijden, zo dachten James Corden en Ariana Grande. Op de tonen van Good Morning Baltimore uit de musical ‘Hairspray’ zingen ze het hilarische nummer No Lockdowns Anymore.

Na meer dan een jaar van lockdowns lijkt er nu beterschap op komst. Ook hier in België keert het normale leven steeds meer terug. En door de uitrol van de vaccins kunnen we er ook redelijk zeker van zijn dat er voorlopig geen nieuwe strenge lockdowns zullen komen. Tijd dus om de lockdowns uit te zwaaien en hoe kan dat beter dan met een musicalnummer?

No Lockdowns Anymore

James Corden had Ariana Grande te gast in The Late Late Show en hij maakte van de gelegenheid gebruik om een musicalnummer op te nemen. Het duo danst door de straten terwijl ze het nummer No Lockdowns Anymore brengen, musical-gewijs vergezeld door dansers. In de video duikt ook Marissa Jaret Winokur op die Tracy speelde in de Broadway musical van ‘Hairspray’.

In het nummer krijgen we herkenbare zinnen te horen als “Turning off Zoom after 15 long months stuck on mute“, “Look at my hair, I’m no longer scared to have it cut” en “No more sweatpants or Zooming in while I really watch Bridgerton“. De hele clip is hilarisch en geeft ons alvast zin in het leven na corona.

Bekijk en beluister hier No Lockdowns Anymore met James Corden, Ariana Grande en Marissa Jaret Winokur:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…