Left Right
scrollTop top

James Corden geeft meer uitleg over de hulpwieltjes bij ‘Carpool Karaoke’


Carpool Karaoke James Corden
© Screenshot YouTube, Twitter

‘Carpool Karaoke’ is razend populair, maar blijkbaar zit James Corden on a throne of lies. Want nadat hij gespot werd met Justin Bieber, werd duidelijk dat James niet écht rijdt met de auto tijdens de opnames van ‘Carpool Karaoke’. Maar, zo zegt James Corden nu, eigenlijk rijdt hij wel echt rond en worden de hulpwieltjes enkel gebruikt wanneer het nodig is voor de veiligheid.

Vorige week was de wereld even helemaal in shock. Want toen lekten er beelden van de opnames van ‘Carpool Karaoke’. Daarin was te zien dat Justin Bieber opnieuw te gast zal zijn in de wagen van James Corden, maar dat was niet het meest shockerende aan de beelden. Want op de beelden is te zien dat de wagen op hulpwieltjes staat en dat James dus niet écht rondrijdt met de artiesten.

Hulpwieltjes

Het was nieuws dat de wereld met verstomming deed slaan. James Corden rijdt niet echt met de wagen in ‘Carpool Karaoke’ en doet dus maar alsof. Toen hij gespot werd in de straten van LA stond de wagen van James Corden vol camera’s en … op wieltjes. De wagen werd voortgetrokken door een andere auto en James rijdt dus niet echt. Dat nieuws sloeg in als een bom. De headlines logen er ook niet om, zo werd de revelatie van de hulpwieltjes zelfs omschreven als “de grootste leugen sinds de kerstman”. Maar blijkbaar is de leugen niet zo groot als hij op het eerste zicht lijkt. Want ondertussen heeft James Corden meer uitleg gegeven over de situatie.

Hij spreekt zo over “serieuze aantijgingen” aan zijn adres. Daarom wilde hij reageren op dit “fake news” en uitleggen wat er echt aan de hand is. Hij zegt zo dat hij meestal wél echt met de wagen rijdt, behalve wanneer er iets gevaarlijks gefilmd wordt, wanneer ze bijvoorbeeld dansen of zich omkleden. Bij Justin Bieber was het blijkbaar omdat James “verdrinkt in de ogen van Justin”. In totaal zou James maar voor zes opnames hulpwieltjes gebruikt hebben.

James Corden doet zelfs nog een onthulling. Zo zou hij – hou je vast, dit kan pijn doen – niet écht carpoolen naar het werk met de artiesten. Wie even wil neerzitten na deze onthulling, we begrijpen je.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…