Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham ontvangen bv’s in vakantiehuis in Griekenland voor nieuw programma

Dit najaar kan je op Play4 kijken naar een gloednieuw programma met het nieuwe presentatieduo Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham in de hoofdrol. De twee leerden elkaar kennen in Over de Oceaan en zijn sindsdien goede vrienden. Samen trekken ze naar Griekenland om daar een gasthuis voor bv’s te openen en die van entertainment en voeding te voorzien.

Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham leerden elkaar door en door kennen toen ze samen met een zeilboot de Atlantische Oceaan overstaken in Over de Oceaan. En daar smeedden een band voor het leven. Het duo krijgt nu een eigen programma waarin ze afreizen naar Griekenland, de thuisbasis van Jani.

Gasthuis in Griekenland

In het programma, dat voorlopig de werktitel Missie Griekenland kreeg, zullen Jani en Otto-Jan een vakantiehuis openen op Sifnos, een klein eiland in de westelijke Cycladen in Griekenland. Daar komen acht bekende gasten op bezoek om samen met hen van de rust te genieten. Maar wie die gasten zijn, dat weten Jani en Otto-Jan niet op voorhand.

Elke gast verblijft 48 uur in het gasthuis en het is aan Jani en Otto-Jan om ervoor te zorgen dat ze volledig ontspannen terug op de ferry naar huis kunnen stappen. Maar omdat ze niet op voorhand weten wie ze moeten entertainen, moet het duo improviseren. Daarbij kunnen ze gebruik maken van al wat Sifnos te bieden heeft, waaronder ook de immer sympathieke eilandbewoners.

Lees ook:

Meer
Lees meer...