Left Right
scrollTop top

Jennifer Lopez vraagt Reese Witherspoon om ‘Legally Blonde 3’ snel te maken


Jennifer Lopez Reese Witherspoon Legally Blonde
© Instagram/@jlo – Legally Blonde

Legally Blonde 3 komt eraan! De derde film over Elle Woods zou normaal al moeten verschenen zijn, maar de release van de prent is voorlopig uitgesteld. Maar niet iedereen wist dat, blijkbaar. Actrice en zangeres Jennifer Lopez bijvoorbeeld, liet tijdens een gesprekje met Reese Witherspoon vallen dat een derde film een keigoed idee was. Elle Woods is “zo fantastisch en krachtig en inspirerend”, vertelde ze.

Klaar om je gigantisch oud te voelen? Legally Blonde verscheen al bijna twintig jaar geleden. Jep, in 2001 konden we Reese Witherspoon voor het eerst bewonderen als Elle Woods, de extreem roze sorority girl (inclusief chihuahua Bruiser) die een enorm intelligente advocate bleek te zijn.

Roze bikini’s en luchtmatrassen

De feelgood-film was een gigantisch succes, en het was dan ook logisch dat ie al snel een vervolg kreeg. Legally Blonde 2: Red, White and Blonde verscheen twee jaar later, in 2003. Het was wachten en speculeren over nog een derde deel.

Reese Witherspoon kwam uiteindelijk in de zomer van 2018 met nieuws. En dat bracht ze op een manier die perfect bij Elle Woods past: in een roze bikini op een luchtmatras!

View this post on Instagram

It’s true… #LegallyBlonde3

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Legally Blonde in quarantaine

Maar dat nieuws was Jennifer Lopez blijkbaar ontgaan. Want onlangs waren de twee actrices te zien tijden een Instagram Live-sessie. J-Lo vertelde dat ze tijdens de quarantaine met haar familie naar Legally Blonde had gekeken.

“Ze vonden het fantastisch. Echt, fantastisch!”, vertelde Jennifer Lopez. “Je bent zo geweldig in die film! Mijn dochter zei onmiddellijk: ‘Ik wil weten wat er met haar gebeurt.’ En ik vertelde haar dat er een tweede en waarschijnlijk ook een derde film is.”

Krachtig en inspirerend

Reese Witherspoon verbeterde haar collega en vriendin. “Wel, nee. Er is een tweede film, maar ik denk dat we misschien wel aan de derde aan ’t werken zijn”, verklapte ze. Jennifer Lopez was onmiddellijk enthousiast. “Dat moet je doen! Dat personage is zo fantastisch en krachtig en inspirerend. ’t Is echt fantastisch voor meisjes!”

De derde Legally Blonde-film stond normaal gepland om te verschijnen op Valentijn 2020. Die datum is ondertussen voorbij, en het is nog niet bekend wanneer de prent effectief verschijnt.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  693.666
 • Aantal
  doden
  20.779