Jennifer Lopez (nu 50!) heeft haar iconische sexy groene jurk nog eens aangedaan

Geloof het of niet, Jennifer Lopez is op dit moment 50 jaar oud. Maar dat weerhoudt de zangeres er niet van om sexy voor de dag te komen. Integendeel: Tijdens de show van Versace op de Milaanse fashion week verscheel J.Lo in haar iconische (en weinig verhullende) jurk en ze zag er nog steeds stralend uit!

Er zijn zo van die vrouwen waarop de tand des tijds geen vat lijkt te hebben. Eén van die vrouwen is zangeres Jennifer Lopez. Zij heeft op dit moment 50 jaar op haar teller staan, maar dat is er absoluut niet aan te merken. De zangeres is nog steeds supersexy en dat bewees ze door nog eens in haar iconische groene jurk te kruipen, die nu zelfs nog wat minder stof om het lijf had dan 19 jaar geleden.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez Versace
GettyImages

Deze foto’s konden op dezelfde dag gemaakt zijn, maar er zit wel degelijk 19 jaar tussen. Waar Jennifer Lopez de groene jurk voor het eerst showde op de Grammy Awards van 2000, toen ze 31 jaar oud was, droeg ze hem nu nog een keertje, als 50-jarige vrouw. De groene jurk van Versace is op z’n minst iconisch te noemen. De jurk laat namelijk weinig aan de verbeelding over met een decolleté tot aan de navel en een split die bijna even hoog komt.

Dat Jennie from the Block ondertussen 50 is, zou je totaal niet zeggen. De zangeres is nog steeds bloedmooi en is niet verlegen om haar figuur te tonen. En wees eerlijk: hoe zou je zelf zijn?

Google Images

De jurk van Jennifer Lopez is niet alleen iconisch omdat ze supersexy is, de jurk lag ook aan de basis van Google Images. Zo laat Eric Schmidt, executive chairman van Google weten: “Op dat moment was het de meest gezochte zoekterm die we ooit hadden gezien. Maar we hadden nog geen manier om onze gebruikers te geven wat ze wilden: J.Lo in die jurk.”

Google zocht toen naar een manier om mensen wél te geven wat ze wilden. En zo geschiedde. Er werd een zoekfunctie voor foto’s toegevoegd aan Google. En zo werd Google Image Search zoals we het nu kennen geboren.

Bekijk hier de catwalk van Jennifer Lopez:

https://www.instagram.com/p/B2pMOqwnub0/
Jennifer Lopez Versace
GettyImages
Meer
Lees meer...