Left Right
scrollTop top

Jennifer Aniston en Reese Witherspoon spelen scene uit ‘Friends’


Jennifer Aniston
© EPA

Jennifer Aniston en Reese Witherspoon herbeleefden een prachtig Friends-moment. De twee actrices speelden namelijk zussen in de Amerikaanse sitcom. Tijdens een interview met de Amerikaanse site Acces Hollywood deden Aniston en Witherspoon een scene uit Friends na.

Voor de fans van Friends hebben we een prachtig moment gevonden dat je kan doen terugdenken aan de geweldige serie. Actrices Jennifer Aniston en Reese Witherspoon deden namelijk een scene na van de Amerikaanse sitcom. Daar speelden de twee actrices Jill en Rachel Greene, zussen dus.

Op de Instagram van Witherspoon is te zien hoe de twee een stuk tekst hernemen van de serie. Aniston kan haar lijnen niet helemaal herinneren, maar Witherspoon helpt haar maar al te graag.

Bekijk hier het fragment van de scene:

De twee actrices gaven een interview over hun nieuwe show The Morning Show die over een paar weken begint op het nieuwe streamingplatform Apple TV+. Daarin spelen zowel Aniston als Witherspoon een hoofdrol. De serie gaat over ongelijkheid tussen mannen en vrouwen op een nieuwsdienst.

Instagram en cocaïne

Laatst maakte Aniston ook haar introductie op Instagram. Dat deed ze op een manier die we nog nooit eerder zagen, want de actrice brak namelijk het record ‘meeste volgers op een zo kort mogelijke tijd’. Aniston had maar liefst meer dan een miljoen volgers op iets meer dan vijf uur tijd. Dat was nog nooit gezien.

De foto die ze als eerste postte wees op een kleine reünie met al haar castleden en vrienden van Friends. Dat is ongetwijfeld een grote succesformule. Toch viel er al snel iets op aan die foto, want op de achtergrond zie je namelijk een telefoon liggen waar een wit poeder opligt. Daardoor kwamen er al snel vragen over drugs. Want zou Aniston cocaïne snuiven?

Wij zijn in ieder geval blij dat de actrice nog eens een stukje uit Friends naspeelde. Op die manier blijft de nostalgie toch in ere.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  677.209
 • Aantal
  doden
  20.396