‘Legally Blonde 3’ komt eraan! Dit is wat we tot nu toe weten

Legally Blonde 3 komt eraan. Toen de eerste Legally Blonde-film in 2001 werd uitgebracht, werden kijkers al snel verliefd op Reese Witherspoon als Elle Woods. De film was een wereldwijd succes met een omzet van 125 miljoen euro. Wat uiteindelijk leidde tot de tweede film. Maar nu twintig jaar later komt er dus een derde aan. Dus haal je ‘bend en snap’-techniek maar weer boven want het script ligt klaar. Op 14 februari 2020 kan je de film in de bioscoop zien.

In 2018 verklapte Reese Witherspoon al dat er een nieuwe Legally Blonde-film zou komen. Maar tot nu toe was er nog niet veel bekend. Tot nu dan, op Valentijn volgend jaar zal Legally Blonde 3 in de cinemazelen verschijnen.

Hier zie je hoe Reese Witherspoon via een inventieve manier Legally Blonde 3 aankondigde:

View this post on Instagram

It’s true… #LegallyBlonde3

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Vrouwenrechten

Op de talkshow van Ellen DeGeneres vertelde Reese Witherspoon dat de film gaat over dat vrouwen alles kunnen bereiken, als je er maar in gelooft en er hard voor werkt. “Nu de tijdsgeest toch al wat veranderd is, is het heel interessant om te zien hoe Elle daarmee gaat omgaan”, vertelt ze. Elle Woods heeft toch snel onze harten veroverd en laat vrouwen dromen over de mogelijkheid om in Harvard binnen te geraken.

Mogelijk plot

Er gaan verschillende geruchten de ronde over een mogelijk plot. Matthew Davis, die in de eerste film de slijmerige Warner Huntington III speelde, kwam zelf met een interessant plot af en vertelde dit aan Digital Spy: “Ik zou graag iets zien waar Warner misschien getrouwd is met een politica, die probeert binnen te geraken in de Senaat en Warner is dan een soort van showman. Haar tegenstander is een andere kandidaat, en de persoon die haar campagne voert, is Elle Woods (Witherspoon). Het is dus Elle Woods die deze campagne voert tegen de vrouw van Warner.”

Dit klinkt ons al behoorlijk spannend in de oren, maar over de plot is spijtig genoeg nog niets bekend. Maar Reese Witherspoon lichtte wel al aan Enterainment Tonight toe dat het verhaal zo leuk wordt.

De Cast

Reese Witherspoon komt dus terug als Elle Woods, dat weten we al zeker en eerder vernomen we ook dat de snob Warner Huntington III terug in de film te zien zal zijn. Maar hoe zit het met Elle haar geliefde en haar vriendinnen? Op IMDb kunnen we al zien dat Serena en Margot terugkeren. Maar over Vivian, Emmet of Paulette weten we nog niets. Maar we hopen op een paar romantische scènes met haar man Emmet en natuurlijk een emotiënele scène met Paulette.

Serena en Margot:

IMDb

Welke levensbelangrijke tips zal de charismatische Elle Woods ons nu weer meegeven? Hiervoor moet je wel nog acht maandjes wachten want op 14 februari is de film in de bioscoop te zien.

Gesponsorde artikelen