Jennifer Lopez lost samenwerking met K-popgroep (G)I-DLE

Jennifer Lopez heeft een nieuwe remix gelost van haar nummer This Time Around. Het gaat om een samenwerking met de vijfkoppige K-popgroep (G)I-DLE. De nieuwe strofe door (G)I-DLE wordt deels in het Engels en deels in het Koreaans gezongen.

Samenwerkingen van Westerse artiesten met K-popgroepen zijn al lang geen uitzondering meer. Zo werkte BTS ondertussen al samen met een heel arsenaal aan westerse artiesten waarvan Steve Aoki, Nicki Minaj, Halsey, Megan Thee Stallion, Coldplay, Ed Sheeran en Zara Larsson er maar enkele zijn. Maar ook andere K-popgroepen zijn tegenwoordig bedrijvig met samenwerkingen. Het gaat daarbij onder andere over BLACKPINK met Dua Lipa en Lady Gaga, B.I met Soulja Boy, LE SSERAFIM met Demi Lovato, TXT met de Jonas Brothers en (G)I-DLE met Dimitri Vegas & Like Mike. En nu heeft (G)I-DLE een nieuwe samenwerking te pakken.

This Time Around (feat. (G)I-DLE)

Jennifer Lopez heeft een nieuwe versie van haar nummer This Time Around gelost. Het originele nummer verscheen in februari en is te vinden op het album ‘This Is Me … Now’. Maar nu is er dus een nieuwe versie van het nummer, waarvoor Jennifer Lopez samenwerkte met de K-popgroep (G)I-DLE.

De eerste twee strofes en refreinen van het nummer worden nog steeds gezongen door Jennifer Lopez, maar Soyeon van (G)I-DLE is al te horen in het deel na het refrein. De rest van (G)I-DLE – met uitzondering van Shuhua, die om gezondheidsredenen sinds februari een pauze heeft ingelast – neemt de volledige derde strofe voor hun rekening.

Die strofe wordt gezongen in het Engels en Koreaans en werd geschreven door Soyeon, die ook verantwoordelijk is voor de meeste nummers van (G)I-DLE.

Beluister hier This Time Around (feat. (G)I-DLE):

Meer
Lees meer...