Jeremy Renner geeft eerste interview sinds zwaar ongeval

Acteur Jeremy Renner heeft in een uitgebreid interview voor het eerst uitgebreid vertelt over het levensbedreigende ongeval dat hij op Nieuwjaar meemaakte. De special Jeremy Renner: The Diane Sawyer Interview – A Story of Terror, Survival and Triumph daarover wordt op 6 april in de Verenigde Staten uitgezonden op de zender ABC.

Jeremy Renner kwam op 1 januari onder een zogenaamde snowcat van zo’n 6.500 kilogram terecht in de buurt van zijn ranch in de staat Nevada in de Verenigde Staten. De acteur werd met een helikopter naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij een tijdje in kritieke toestand verkeerde.

Ondertussen deelden zowel Renner als zijn familie verschillende updates en lijkt het goed te gaan. Afgelopen weekend maakte de acteur bekend dat hij bij dat ongeval meer dan 30 botten had gebroken. Zijn revalidatie zou nog maanden tot zelfs jaren kunnen duren.

Ongeval

Via de lokale sheriff Darin Balaam kwamen we begin dit jaar al meer details te weten over het zware ongeval. Jeremy Renner raakte namelijk onder sneeuwruimer terecht toen hij zijn neef wilde redden die daar zelf dreigde onder te belanden.

Renner zelf had echter nog geen uitleg gegeven over die noodlottige dag. Dat doet hij nu wel bij ABC-journaliste Diane Sawyer. Daarnaast is in de special die binnenkort wordt uitgezonden ook de neef van Jeremy Renner te horen en enkele andere betrokkenen. We krijgen ook een filmpje van op die bewuste dag te zien en horen de oproep naar de nooddiensten. Het belooft dus een heel pakkende en emotionele reportage te worden over een ongeval dat veel en veel erger had kunnen aflopen.

Jeremy Renner: The Diane Sawyer Interview – A Story of Terror, Survival and Triumph wordt in de Verenigde Staten uitgezonden op 6 april. Het is nog niet duidelijk waar de special bij ons te zien zal zijn.

Bekijk hier de trailer van Jeremy Renner: The Diane Sawyer Interview – A Story of Terror, Survival and Triumph:

Meer
Lees meer...