Jimin (BTS) zal te horen zijn op soundtrack ‘Fast X’

Op woensdag 17 mei verschijnt Fast X, de nieuwste film uit de Fast & Furious-reeks, in de zalen. In de soundtrack van die film zal het nummer Angel Pt.1 te horen zijn, dat een samenwerking wordt van Kodak Black, NLE Choppa, JVKE, Muni Long en Jimin van BTS. Het nummer verschijnt op donderdag 18 mei, een dag voor de film in de Verenigde Staten in première gaat en een dag na de Belgische première.

Fans van BTS krijgen nog steeds geen moment rust, want amper een week nadat de samenwerking van Colde met RM, Don’t ever say you love me, verscheen, volgt er al een aankondiging van een volgende samenwerking van een lid van BTS. Deze keer is het opnieuw de beurt aan Jimin. En het wordt een wel heel bijzondere samenwerking.

Angel Pt.1

Het nummer Angel Pt.1 werd eerder vandaag aangekondigd. Het gaat om een nummer dat te horen zal zijn in de film Fast X, de tiende film uit de Fast & Furious-reeks, die op woensdag 17 mei 2023 zal verschijnen in de Belgische zalen. De soundtrack van de film, met dus ook het nummer Angel Pt.1, verschijnt een dag later, op donderdag 18 mei 2023.

Angel Pt.1 wordt een samenwerking met een handvol artiesten, waaronder dus ook Jimin van BTS. Naast de Zuid-Koreaan zijn ook de Amerikaanse rappers Kodak Black en NLE Choppa, Amerikaanse singer-songwriters JVKE en Muni Long te horen op het nummer.

Je kan nu al een kort fragment van het nummer beluisteren in de teaser voor de videoclip van het nummer:

Op Spotify kan je al een minuut van het nummer beluisteren:

Bekijk hier nog eens de officiële trailer van de film Fast X:

Fast X verschijnt op woensdag 17 mei 2023 in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...