Jin (BTS) wordt nu ook ambassadeur voor Italiaans modehuis Gucci

Jin van de Zuid-Koreaanse boyband BTS wordt de nieuwe ambassadeur van Gucci. Dat heeft het Italiaanse modehuis zelf aangekondigd. De zanger van BTS keerde nog maar twee maanden geleden terug uit het leger, maar is sindsdien al op heel wat fronten bedrijvig geweest.

Sinds Jin in juni terugkeerde uit het leger heeft hij allesbehalve stil gezeten. Op zijn eerste dag ging hij al meteen live op Weverse, gevolgd door een knuffelevent en optreden op de volgende dag. Daarna kwam het nieuws dat Jin gekozen werd als de eerste ambassadeur van het Franse juwelenmerk Fred en was hij ook een van de fakkeldragers voor de Olympische Spelen. Vorige week liet BIGHIT MUSIC weten dat Run BTS! terugkeert, maar dan voorlopig enkel met Jin, en nu komt het nieuws van een nieuw ambassadeurschap voor het oudste lid van BTS.

Gucci

Wat al langer in de lucht hing, is nu ook bevestigd. Jin van BTS is de nieuwe ambassadeur van het luxemerk Gucci. De zanger ontving de laatste weken al verschillende cadeautjes van het merk, waardoor fans vermoedden dat er een samenwerking aan zat te komen.

Sabato De Sarno, de creatief directeur van Gucci laat weten dat “de warme en vriendelijke persoonlijkheid van Jin magisch is” en dat “zijn stijl simpelweg uniek is”. “Hij is een genereuze en buitengewone artiest die mensen met zijn muziek kan ontroeren. Dat maakt ons nog meer vereerd om deze reis met hem te delen.”

Jin is niet de eerste Zuid-Koreaanse ambassadeur van Gucci. Squid Game-acteur Lee Jung-jae, Sweet Home-actrice Park Gyu-young, rapper Jay Park en Hanni van NewJeans gingen hem al voor. Jin is op dit moment dus ambassadeur van het modemerk Gucci, het juwelenmerk Fred én het instant noodlemerk Jin Ramen.

Bekijk hier de eerste foto’s van Jin voor Gucci:

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...