Joan uit ‘Love Island’ bevallen van eerste kindje

Babygeluk in Love Island-land! De voormalige winnares Joan Pronk is namelijk recent bevallen van haar eerste kindje. Op Instagram deelde ze enkele schattige foto’s van haar pasgeboren baby’tje.

In het tweede seizoen van Love Island kwam Joan samen met Mert als winnares uit de bus. Lang ging het goed tussen de twee, ondanks enkele problemen. Maar uiteindelijk besloten ze na enige tijd toch een punt te zetten achter hun relatie. Daarna kwam Joan in het programma Like Me, I’m Famous in contact met Niek Marijnissen, die in Nederland vooral bekend is van The Bachelorette. De twee konden het meteen goed met elkaar vinden en begonnen een relatie.

Jazzy

Uit die relatie is nu een kindje voortgekomen. Joan had in het verleden al gesproken over haar kinderwens en zag die nu dus in vervulling gaan. Ze beviel op 26 oktober namelijk van haar eerste kindje met Niek. Hun dochtertje kreeg de naam Jazzy.

“Koppie zo mooi, handjes zo zacht. Welkom lieve Jazzy, op jouw lieve snoetje hebben wij al die tijd gewacht”, schreef het koppel bij enkele foto’s van henzelf met hun pasgeboren baby’tje.

Onder de post op Instagram komen meteen heel wat felicitaties van andere voormalige deelnemers van Love Island. Zo is er zelfs een veel gelikete reactie van Mert, de ex-vriend van Joan. “Mashallah, veel geluk!”, schrijft hij.

De geboorte van de kleine Jazzy is het tweede babynieuws op korte tijd uit Love Island-land. Eind augustus beviel Lio namelijk van een zoontje. Dat kreeg ze met Marvin, die ze leerde kennen tijdens het programma. Zij zorgden zo voor de enige echte Love Island-baby tot nu toe.

Meer
Lees meer...