Left Right
scrollTop top

John Reinke: “Seizoen 2 van ‘Tiger King’ komt binnenkort”


Tiger King Joe Exotic
© Netflix

Het lijkt erop dat Tiger King een tweede seizoen zal krijgen op Netflix en dat we daar niet lang meer op zullen moeten wachten. John Reinke die we al te zien kregen in het eerste seizoen van de reeks heeft namelijk in een filmpje met verjaardagswensen zijn mond voorbijgepraat.

Een jaar geleden, toen de wereld nog maar net geconfronteerd werd met het coronavirus, zaten we allemaal aan ons scherm gekluisterd om te kijken naar de Netflixreeks Tiger King. De docureeks was zo over the top dat het bijna ondenkbaar was dat het geen fictie was. En als we John Reinke mogen geloven, krijgen we binnenkort een tweede deel van de reeks.

Tiger King seizoen 2

Er is natuurlijk voer genoeg voor een tweede seizoen van Tiger King. De mensen die we leerden kennen in de reeks hebben het afgelopen jaar namelijk allesbehalve stilgezeten.

Zo probeerde Joe Exotic via voormalig president Donald Trump gratie te krijgen en nam zijn aartsrivale Carole Baskin deel aan Dancing With The Stars. Maar ook in de voormalige zoo van Joe Exotic, die nu gerund wordt door Jeff Lowe, stond er heel wat te gebeuren. Genoeg dus om opnieuw miljoenen kijkers te boeien tijdens de lange lockdown.

John Reinke: “Binnenkort verschijnt nieuw seizoen”

De website What’s On Netflix ontdekte een uitspraak van John Reinke in een verjaardagsboodschap voor een fan. Daarbij zei hij: “Ik wil jullie bedanken voor het kijken naar Tiger King en maak je klaar, want ja, geloof het of niet, heel binnenkort verschijnt er een nieuw seizoen. Dus hou je ogen daar alvast voor open.”

Eerder raakte ook al bekend dat Netflix de rechten heeft voor een tweede seizoen van Tiger King. Dus alles lijkt erop dat we binnenkort kunnen genieten van een extra portie van de populaire docureeks.

Bekijk hier het filmpje van John Reinke:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  116.351.396
 • Aantal
  doden
  2.585.919
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  785.809
 • Aantal
  doden
  22.240