JoJo Siwa zegt vaarwel tegen haar kenmerkende paardenstaart

De Amerikaanse danseres, zangeres, YouTuber en vooral rolmodel voor de LGBTQ+-gemeenschap JoJo Siwa maakte gisteren een wel heel drastische beslissing. Ze ruilde namelijk haar signature paardenstaart in voor een wel erg kort kapsel. Siwa deelde een filmpje van de verbazende knipbeurt op Instagram en in haar Instagram Stories rockt ze vol trots haar nieuwe haarstijl.

Mayyyyy have done something todayyyy“, schreef JoJo Siwa onlangs onder haar Instagramvideo met Demi Lovato’s Cool For the Summer op de achtergrond. De clip toont de 18-jarige Siwa die in een salonstoel zit, met cape en al, waarbij de helft van haar haar vastgemaakt is aan de bovenkant van haar hoofd. De andere helft is gedraaid in een losse paardenstaart. Terwijl Siwa naar de camera lacht, zet de kapper een schaar in de lange blonde lokken van de ster. Uiteindelijk houdt de jonge ster zeer korte haren over in wat het kortste kapsel is dat we haar ooit hebben zien dragen.

Paardenstaart

Net zoals Ariana Grande al heel vaak gezien werd met haar kenmerkende hoge paardenstaart, heeft JoJo Siwa haar eigen soortgelijke look. Siwa draagt namelijk al sinds haar lagere schooltijd haar kenmerkende zijdelingse paardenstaart gepaard met een bijhorende strik. Nu besloot de danseres voor een volledig ander kapsel te gaan. Maar het is niet de eerste keer dat ze zo’n drastische haarverandering doorvoert. In 2020 werd de blondine voor twee dagen een brunette. Daarna switchte ze terug naar haar originele haarkleur. Daarbij deelde ze een foto op Instagram met bijschrift: “Bruin haar was leuk. … maar blond is mijn ding!!!”.

Een jaar later, in oktober 2021, verfde Siwa haar haar opnieuw bruin. Deze keer was dat zodat ze zou matchen met haar partner in Dancing With the Stars, Jenna Johnson. Om haar look compleet te maken koppelde Siwa haar haarstijl met een felrode trainingsset, witte sneakers en een spijkerjasje. Sindsdien heeft ze haar haar weer blond geverfd. Maar haar huidige hairdo is wel geen beslissing die ze nu zomaar kan terugdraaien. Al zouden we dat eigenlijk ook niet willen, want we waren haast zelf nu naar de kapper gespurt. Daarnaast biedt haar nieuwe, frisse kapsel ook een tal van nieuwe haarstylingopties.

Bekijk hieronder het moment waarop Siwa haar paardenstaart voorgoed afknipt.

Meer
Lees meer...