Jonas van X!nk is papa geworden

Jonas van X!nk, ook wel bekend als Jonas Meukens, is papa geworden van zijn eerste kindje. In de zomer van 2020 maakte hij bekend dat zijn vriendin Sien in verwachting was van hun eerste kindje. Daarbij maakte hij ook al meteen duidelijk dat het een zoontje zou worden. En dat zoontje is nu geboren.

We zijn 2021, dus moeten we ermee leven dat we dit jaar weer een jaartje ouder worden. Om dat er nog eens extra hard in te wrijven, kunnen we rekenen op Jonas van X!nk. De frontman van de coolste band van Eurosong For Kids is namelijk papa geworden.

Gust

Jonas maakte afgelopen zomer bekend dat hij papa zou worden. Hij deed dat met een post op Instagram met de boodschap: “Op naar ons grootste avontuur”. Op de foto waren ook mama in spé Sien en hun trouwe viervoeter te zien.

In een interview met Qmusic bevestigde Jonas daarna dat het een zoontje was en dat we de geboorte mochten verwachten in januari 2021. En lang liet de baby niet op zich wachten. Op 2 januari werd Gust geboren. Jonas stelt hem op Instagram al voor aan de wereld.

Bekijk hier de eerste foto van papa Jonas en zijn zoontje Gust:

Wonderzeeër

Op dit moment is Jonas natuurlijk niet meer Jonas van X!nk, maar wel Jonas van Wonderzeeër. Dat is zijn nieuwe Nederlandstalige soloproject. Onder de naam Wonderzeeër brengt Jonas dromerige indiepop in het Nederlands. Zo keert hij na het Engelstalige Get Off My Shoes terug naar zijn moedertaal.

In 2020 bracht Jonas als Wonderzeeër al de singles Altijd Onderweg en Adem uit.

Meer
Lees meer...